Bradley Cooper nagyon vigyáz édesanyjára

2020. szeptember 03.
Bradley Cooper mindennél fontosabbnak tartja szerettei biztonságát a koronavírus-járvány alatt. A 45 éves színész azt is elárulta, hogyan vigyáz közel nyolcvanesztendős édesanyjára és kislányára, hogy megvédje őket a betegségtől.

„A lányommal, az édesanyámmal és a két kutyámmal vagyok karanténban, és nem hagyjuk el a házat. Az anyám nemsokára 80 éves lesz, sztómazsákkal él, szóval nem engedhetek senkit a házba. És én sem hagyhatom el, mert ha ő megfertőződik, akkor vége” – mondta Bradley Cooper arról, miért különösen óvatos a járvánnyal kapcsolatban.

„Egy kisvárosi házban élünk, szerencsére van kertünk – tette hozzá a 45 éves színész, aki azt is elárulta, hogyan próbálja szórakoztatni lányát. – Egy egyszemélyes óvodát üzemeltetek. Felkelünk, aztán úszásórát tartunk a kádban.” A színész kislánya 3 éves. Lea édesanyja Irina Shaik modell. A pár több mint egy éve szakított egymással.

Bradley Cooper mindig közel állt édesanyjához, Gloriához. Nem sokkal azelőtt költözött vissza szüleihez 2011-ben, hogy édesapja, Charles meghalt volna tüdőrákban. „Nagyon szoros a kapcsolatom a családommal, az édesapám halála rettentően megviselt mindannyiunkat. A sokkot azóta sem hevertük ki teljesen. Szükségünk van egymásra. És most itt vagyunk. Nem, nem külön házban élünk egymás mellett. Ő a szomszéd szobában lakik – mesélte korábban Cooper édesanyjáról a Los Angeles Timesnak. – De ő nagyon jó fej. Jó vele tölteni az időt, és megbirkózik a helyzettel.”

Gloria sokszor feltűnt fia mellett a díjátadókon és vörös szőnyeges eseményeken. A 2019-es Oscar-díjátadóra is ő kísérte el Bradley Coopert akkori felesége, Irina Shayk mellett, amikor jelölték a Csillag születik című filmjéért a legjobb színész, legjobb adaptált forgatókönyv és legjobb operatőr kategóriákban. 

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images