Jennifer Garner és Bradley Cooper lesz Hollywood új álompárja?

2020. augusztus 09.
Ezt nem láttuk jönni...

Na nem mintha nem nem mutatnának jól együtt, de álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a két színész egyszer egy párt fog alkotni. Persze ez még inkább csak egy spekuláció, az viszont tény, hogy a két sztár és Bradley Cooper hároméves kislánya a minap együtt strandolt Malibu Beachen.

A meglepő párosról a TMZ készített lesifotókat, a lap szerint ráadásul Cooper és Garner láthatóan flörtöltek egymással.

Bradley Coopernek egyébként már egy éve nem volt komoly kapcsolata, egészen pontosan azóta, hogy 2019-ben szakított barátnőjével és kislánya anyjával, a modell Irina Shaykkal. Jennifer Garner pedig nemrég, a karantén előtt szakított John Miller nevű pasijával, akivel két évig alkottak egy párt.

Érdekesség, hogy Jennifer Garnernek és Bradley Coopernek van már közös múltja, annak idején együtt játszottak az Alias című tévésorozatban. 2018-ban Garner egy interjúban pedig még beszélt is a színészről, azt mondta, hogy ő volt Cooper első igazi barátja Hollywoodban. „Az egyik díjátadó után hazavittem, és főztem neki vacsorát… Még ma is szoktam főzni neki.” Az ismertetettség tehát már régóta megvan, nagyon kíváncsian várjuk, lesz-e a dologból valami…

Olvass tovább!

Forrás: marieclaire.com