Ilyen Irina Shayk élete Bradley Cooper után

2020. január 30.
Ritkán beszél magánéletéről Irina Shayk szupermodell, ám ezúttal kivételesen őszintén vallott arról, milyen az élet azután, hogy különvált volt párjától, gyermeke apjától, Bradley Coopertől.

Az orosz modell négy évig volt együtt Bradley Cooperrel, akivel egy kétéves kislányt nevelnek különválásuk után is közös felügyelettel. Irina Shayk ritkán beszél olyan nyíltan és őszintén magánéletéről és érzéseiről, mint ahogy azt a British Vogue-nak adott interjújában tette. Nemcsak a szakításhoz vezető útról, de az azóta eltelt egy évről is sokat elmondott.


“Úgy gondolom, minden jó kapcsolatba visszük magunkból a legjobbat és a legrosszabbat is, ez az ember természete” – mondta Irina Shayk a magazinnak. “Ám attól, hogy van két nagyszerű ember, nem biztos, hogy jó párt alkotnak” – tette hozzá a modell.

Shayk és Cooper kapcsolatát múlt évben árgus szemekkel figyelték az emberek és a sajtó is, mivel Cooper filmje, a Csillag születik hatalmas sikert aratott, így a Lady Gaga és Bradley Cooper között tagadhatatlanul meglévő kémia folyamatosan találgatások tárgya volt. Bár Irina Shayk nem említi az interjúban a pletykákat, és továbbra is hihetetlenül nagy tisztelettel és elismeréssel beszél volt párjáról, akit következetesen csak B-ként nevez. “Nagyon szerencsések vagyunk, hogy megtapasztalhattuk azt, ami kettőnk között volt” – mondta a modell. “Az élet B nélkül teljesen más terep” – tette hozzá Shayk.



A modell nyíltan beszélt az egyedülálló anyaság nehézségeiről is, elárulva, hogy nagyon nehéz volt számára megtalálni az egyensúlyt az egyedülálló anya, a dolgozó nő és a gondoskodó szerep között. “Hidd el, vannak napok, amikor felkelek, és úgy érzem, hogy fogalmam sincs, mit tegyek. Mintha darabokra hullanék” – mondta Irina Shayk.

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images