Drew Barrymore bíráskodott idén az Etsy dizájnversenyén

2020. november 04.
Ha valamire Drew Barrymore azt mondja, hogy nagyszerű, akkor az valóban nagyszerű, és még annál is több. Idén a színész-producer-talk show házigazdát kérték fel, hogy bíráskodjon az Etsy dizájnversenyen az Etsy trendszakértője, Dayna Isom Johnson oldalán. Mondanunk sem kell, odavagyunk a Barrymore által kiválasztott darabokért.

A szép lakásdekorációs daraboktól az ügyes kezek által készített, zsűrizett ruhadarabokon és ékszereken át az okos gyerekjátékokig és házikedvenc-tartozékokig, Drew Barrymore mindenhez ért, és mindenről tudja, mi a menő. Nem csoda, hogy őt kérte fel az Etsy, hogy idén bíráskodjon a dizájnversenyén, és válassza ki a győzteseket. 

drew-barrymore-etsy-dizajnverseny-biro

„Megtiszteltetés, hogy bíráskodhatok az Etsy dizájndíj nyerteseinek kiválasztásánál!” – írta az Instagram-posztja mellé Barrymore, ahol hozzáteszi azt is, hogy az egész világról érkeztek pályamunkák, több ezer darabot néztek át at Etsy trendszakértőjével együtt, hogy kiválasszák az Etsy legkreatívabb, legkülönlegesebb darabjait.

drew-barrymore-etsy-dizajnverseny-biraskodas

A nagydíjat a Stackton Credenza szekrény nyerte. Az Adrian Martus nevű Etsy-boltban megvásárolható darab azért nagyon különleges, mert újrahasznosított gördeszkákból készül. Barrymore-nál is sokat nyomott a latban, hogy nemcsak funkcionális, de fenntartható is ez a bútordarab.

drew-barrymore-etsy-dizajnverseny-biraskodas

Az otthon & életmód kategóriában Magda Jurek alkotása, egy kémcsőlámpa vitte haza az első díjat. Eredetileg 2011-ben, Marie Curie Nobel-díjának századik évfordulójára tervezte Jurek a csillárt.

drew-barrymore-etsy-dizajnverseny-biraskodas

A művészeti kategória nyertesének műveibe Barrymore teljesen beleszeretett: a makramé falidíszt Demi Mixon tervezte. „Ez a kedvencem! – mondta Drew Barrymore. – Szeretem, hogy az a neve, hogy A Tetterős Békecsináló, és nagyon jó volt olvasni, hogy mi volt a művész szándéka.”

Olvastad már?

Forrás: Apartment Therapy
Fotó: Getty Images