Britney Spears addig nem lép fel, amíg apja irányítja a karrierjét

2020. november 12.
Ismét elvesztette a gondnokság megszüntetésére indított pert Britney Spears, így továbbra is az apja irányítja az énekesnő pénzügyeit és karrierdöntéseit. Ám úgy tűnik, Britney is bekeményít végre.

„A kliensem úgy informált, hogy fél az apjától” – mondta Britney Spears ügyvédje, Samuel D. Ingham III., miután meghallották a Los Angeles-i bíróság ítéletét arról, hogy az énekesnő marad apja gondnoksága alatt. „Nem lép fel addig, amíg az apja irányítja a karrierjét” – tette hozzá az ügyvéd.

britney-spears-gondnoksag-per

Britney Spears 2007 óta, legendás összeomlása óta van gondnokság alatt. Ekkor házasodott össze és vált el pár nap után gyermekkori barátjától, Jason Alexandertől (akivel egyébként azóta is jó kapcsolatot ápol), borotválta kopaszra fejét, és támadt rá esernyővel a paparazzókra. Augusztusban édesapja, Jamie Spears úgy nyilatkozott, hogy őt soha nem motiválta más, csak az, hogy Britney-nek a lehető legjobb legyen. 

Az egyre jobban eldurvuló jogi csatározás Britney gondoksága miatt elindította a #FreeBritney mozgalmat azokból a rajongókból, akik különösen az énekesnő közösségi oldalain megjelenő posztjai alapján következtettek arra, hogy valami nagy baj van az énekesnővel. 

„Tudom, hogy rengeteg ember rengeteg különböző dolgot mond rólam. Csak azt szeretném mondani, hogy jól vagyok. Ez életem legboldogabb időszaka, és rengeteg imát küldök nektek srácok, és rengeteg szeretetet” – mondta az Instagramon Britney nemrég. Egyelőre mást nem tehetünk tehát, mint várjuk a fejleményeket az egymásnak ellentmondó események és nyilatkozatok között.

Olvastad már?

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images