Sztárpárok, akik 2020-ban jöttek össze

2020. december 27.
A szerelem 2020-ban sem ismert határokat, mutatjuk, kik találtak egymásra ebben az évben a sztárvilágban.

Rihanna és ASAP Rocky

rihanna-asap-rocky

Idén januárban még mindenki csak találgatta, hogy Rihanna és ASAP Rocky együtt van-e vagy sem, november végén azonban a pletykákat a pár egy közeli ismerőse végre megerősítette. Néhány hete pedig azt is lencsevégre kapták, ahogy a páros hatalmas pufidzsekiben és arcmaszkban sétálgat New York utcáin.

Katie Holmes és Emilio Vitolo Jr.

katie-holmes-emilio-vitolo

Jamie Foxx-szal való szakítása után, szeptember elején Katie Holmes ismét párra talált. A férfit Emilio Vitolonak hívják, aki a Sohóban található Emilio’s Ballato nevű étterem séfje. A kapcsolatuk nem indult éppen zökkenőmentesen, ugyanis az értesülések szerint Vitolónak még menyasszonya volt, amikor először találkozott Katie Holmesszal. Együtt éltek, közösen nevelték a kutyájukat, valamint tervezték az esküvőjüket – és hogy még kínosabb legyen a dolog, az információk szerint a férfi csak azután szakított volt barátnőjével, hogy megjelentek róla és Katie Holmesról az első közös fotók.

Ezt olvastad már?

Rebel Wilson és Jacob Busch

Rebel-Wilson-Jacob-Busch

Rebel Wilson és Jacob Busch szeptember 24-én a Monte-Carlo Planetary Health-gálán jelent meg először együtt, néhány órával a debütálásuk előtt pedig a színésznő Instagramon is bejelentette az új kapcsolatát. A párt egy közös ismerősük mutatta be egymásnak.

Machine Gun Kelly és Megan Fox

2020 American Music Awards - Backstage

Megan Fox és exférje, Brian Austin Green tíz évig voltak együtt, született három gyerekük is, a tavaszi koronavírus-járvány kellős közepén azonban bejelentették, hogy külön folytatják tovább. Ebben az időben a színésznő már egyre többször mutatkozott Machine Gun Kellyvel, akivel eleinte még nem tették nyilvánossá a kapcsolatukat. Néhány hét után végül az egész világ előtt felvállalták egymást.

Ariana Grande és Dalton Gomez

Egy forrás még márciusban árulta el a People magazinnak, hogy az énekesnő és az ingatlanügynökként dolgozó Dalton Gomez már két hónapja randiznak egymással. A páros azóta is együtt van, sőt a napokban Grande eljegyzési gyűrűt is villantott.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images, Profimedia