Sztárpárok, akik 2020-ban jöttek össze

2020. december 27. |

A szerelem 2020-ban sem ismert határokat, mutatjuk, kik találtak egymásra ebben az évben a sztárvilágban.

Rihanna és ASAP Rocky

rihanna-asap-rocky

Idén januárban még mindenki csak találgatta, hogy Rihanna és ASAP Rocky együtt van-e vagy sem, november végén azonban a pletykákat a pár egy közeli ismerőse végre megerősítette. Néhány hete pedig azt is lencsevégre kapták, ahogy a páros hatalmas pufidzsekiben és arcmaszkban sétálgat New York utcáin.

Katie Holmes és Emilio Vitolo Jr.

katie-holmes-emilio-vitolo

Jamie Foxx-szal való szakítása után, szeptember elején Katie Holmes ismét párra talált. A férfit Emilio Vitolonak hívják, aki a Sohóban található Emilio’s Ballato nevű étterem séfje. A kapcsolatuk nem indult éppen zökkenőmentesen, ugyanis az értesülések szerint Vitolónak még menyasszonya volt, amikor először találkozott Katie Holmesszal. Együtt éltek, közösen nevelték a kutyájukat, valamint tervezték az esküvőjüket – és hogy még kínosabb legyen a dolog, az információk szerint a férfi csak azután szakított volt barátnőjével, hogy megjelentek róla és Katie Holmesról az első közös fotók.

Ezt olvastad már?

2020 legsokkolóbb celebszakításai

2020 legsokkolóbb celebszakításai

Tudjuk jól, hogy még nincs vége az évnek, a következő hetekben még bármi megtörténhet, de azért mi reménykedünk benne, hogy több szakítást idén már nem kell végignéznünk.

Rebel Wilson és Jacob Busch

Rebel-Wilson-Jacob-Busch

Rebel Wilson és Jacob Busch szeptember 24-én a Monte-Carlo Planetary Health-gálán jelent meg először együtt, néhány órával a debütálásuk előtt pedig a színésznő Instagramon is bejelentette az új kapcsolatát. A párt egy közös ismerősük mutatta be egymásnak.

Machine Gun Kelly és Megan Fox

2020 American Music Awards - Backstage

Megan Fox és exférje, Brian Austin Green tíz évig voltak együtt, született három gyerekük is, a tavaszi koronavírus-járvány kellős közepén azonban bejelentették, hogy külön folytatják tovább. Ebben az időben a színésznő már egyre többször mutatkozott Machine Gun Kellyvel, akivel eleinte még nem tették nyilvánossá a kapcsolatukat. Néhány hét után végül az egész világ előtt felvállalták egymást.

Ariana Grande és Dalton Gomez

Egy forrás még márciusban árulta el a People magazinnak, hogy az énekesnő és az ingatlanügynökként dolgozó Dalton Gomez már két hónapja randiznak egymással. A páros azóta is együtt van, sőt a napokban Grande eljegyzési gyűrűt is villantott.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images, Profimedia

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok