Vilmos és Katalin karácsonyi fotója idén is nagyon cukira sikerült

2020. december 16.
Bár az idei karácsony a brit királyi család számára is más lesz, mint a többi, van egy hagyomány, amiről szerencsére nem kellett lemondaniuk.

A hagyományok szerint a brit királyi család az ünnepeket a királynő társaságában szokta tölteni a Sandringham House-ban, Erzsébet vidéki kastélyában. A koronavírus miatt azonban idén minden megváltozott: a királynő és Fülöp herceg a windsori kastélyba vonultak házi karanténba, a szociális távolságtartás miatt pedig még Katalin, Vilmos és a gyerekek sem lehetnek velük ezen a karácsonyon.

Egy királyi hagyomány azonban még ebben a kihívásokkal teli évben is megmaradt: a hercegi pár idén is készített egy saját fotóval díszített, extracuki karácsonyi képeslapot, amit a napokban el is kezdtek szétküldeni. A fotón természetesen ott pózolnak a hercegi gyerekek is: a 7 éves György , az 5 éves Charlotte és a 2 éves Lajos.

A kép a hercegi pár hivatalos Instagram-oldalára még nem került fel, a királyi család egyik leghíresebb életrajzi írója, Elizabeth Holmes azonban lefényképezte és megosztotta azt egy Insta-sztoriban, ami így azonnal terjedni kezdett a platformon.

Ezeket a képeslapokat egyébkén Katalin és Vilmos minden évben különféle jótékonysági és civil szervezeteknek szokta elküldeni, hogy így köszönjék meg az egész éves fáradságos munkájukat.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images