2020 legsokkolóbb celebszakításai

2020. december 03. |

Tudjuk jól, hogy még nincs vége az évnek, a következő hetekben még bármi megtörténhet, de azért mi reménykedünk benne, hogy több szakítást idén már nem kell végignéznünk.

Vanessa Hudgens és Austin Butler szakítása nagyon meglepte a rajongókat

 Vanessa-Hudgens-Austin-Butler

A pár 9 hosszú évig volt együtt, a szakításukról idén januárban adott hírt a Us Weekly. A pletykák szerint a kapcsolatuknak a távolság tett be, a két színész ugyanis a múlt évben a forgatások miatt túl sok időt töltött egymástól külön.

Ashley Benson és Cara Delevingne szakítása szinte a semmiből jött

Ashley Benson és Cara Delevingne idén májusban hozták nyilvánosságra a szakításukat, de a hírek szerint akkor már valójában egy hónapja nem voltak együtt. A párkapcsolatukról először 2018 közepén indultak el a pletykák, amikor a a két sztár egy közös fotót tett közzé az Instagramon.

Egészen váratlan volt, amikor Kelly Clarkson és Brandon Blackstock beadta a válást

Kelly-Clarkson-Brandon-Blackstock

Idén júniusban derült ki, hogy kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva az énekesnő beadta a válást. A páros hét évig volt együtt, és két gyermekük született.

Ezt olvastad már?

Hollywoodi párok, akik már örök idők óta együtt vannak

Hollywoodi párok, akik már örök idők óta együtt vannak

Nem könnyű a hollywoodi sztárpárok élete, hiszen a folyamatos reflektorfény még a legstabilabbnak tűnő párkapcsolatokat is könnyen kikezdheti. Az alábbi párosok azonban meg tudták ugrani az akadályokat, és szerelmük kiállta az idő próbáját.

Armie Hammer és Elizabeth Chambers 13 év után intettek búcsút egymásnak

Armie-Hammer-Elizabeth-Chambers

A szomorú hírt a Szólíts a neveden sztárja osztotta meg közösségi oldalán, az alábbi szöveggel: „Hihetetlen utazás volt, de úgy döntöttünk, hogy lapoznunk kell, és tovább kell lépnünk a házasságunkból.” A páros 2010-ben házasodott össze, és van két gyerekük is.

Demi Lovato és Max Ehrich kapcsolata már az elejétől kezdve gyanús volt

A két sztár idén márciusban kezdett randizni, júliusban pedig már az eljegyzésen is túlestek. Szeptemberben aztán mindennek vége lett, amikor kiderült, hogy Ehrich csak a hírnévre hajtott, és Lovato mellett más énekesnőknek is rendszeresen szerelmet vallott.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok