2020 legsokkolóbb celebszakításai

2020. december 03.
Tudjuk jól, hogy még nincs vége az évnek, a következő hetekben még bármi megtörténhet, de azért mi reménykedünk benne, hogy több szakítást idén már nem kell végignéznünk.

Vanessa Hudgens és Austin Butler szakítása nagyon meglepte a rajongókat

 Vanessa-Hudgens-Austin-Butler

A pár 9 hosszú évig volt együtt, a szakításukról idén januárban adott hírt a Us Weekly. A pletykák szerint a kapcsolatuknak a távolság tett be, a két színész ugyanis a múlt évben a forgatások miatt túl sok időt töltött egymástól külön.

Ashley Benson és Cara Delevingne szakítása szinte a semmiből jött

Ashley Benson és Cara Delevingne idén májusban hozták nyilvánosságra a szakításukat, de a hírek szerint akkor már valójában egy hónapja nem voltak együtt. A párkapcsolatukról először 2018 közepén indultak el a pletykák, amikor a a két sztár egy közös fotót tett közzé az Instagramon.

Egészen váratlan volt, amikor Kelly Clarkson és Brandon Blackstock beadta a válást

Kelly-Clarkson-Brandon-Blackstock

Idén júniusban derült ki, hogy kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva az énekesnő beadta a válást. A páros hét évig volt együtt, és két gyermekük született.

Ezt olvastad már?

Armie Hammer és Elizabeth Chambers 13 év után intettek búcsút egymásnak

Armie-Hammer-Elizabeth-Chambers

A szomorú hírt a Szólíts a neveden sztárja osztotta meg közösségi oldalán, az alábbi szöveggel: „Hihetetlen utazás volt, de úgy döntöttünk, hogy lapoznunk kell, és tovább kell lépnünk a házasságunkból.” A páros 2010-ben házasodott össze, és van két gyerekük is.

Demi Lovato és Max Ehrich kapcsolata már az elejétől kezdve gyanús volt

A két sztár idén márciusban kezdett randizni, júliusban pedig már az eljegyzésen is túlestek. Szeptemberben aztán mindennek vége lett, amikor kiderült, hogy Ehrich csak a hírnévre hajtott, és Lovato mellett más énekesnőknek is rendszeresen szerelmet vallott.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images