Cardi B hadat üzent Peppa malacnak

2021. január 04.
Megszokhattuk már, hogy a hírességek szeszélyei néha egészen elképesztő formában és okból törnek felszínre, ám azt álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egy olyan rajzfilmfigura, mint Peppa malac is úgy feldühíthet bárkit, hogy hadat üzenjen neki. Cardi B-t sikerült azonban magára haragítania, miután kétéves lánya, Kulture pocsolyában ugrálással tönkretette méregdrága Ugg csizmáját.

Aki látott már egyetlen részt is Peppa malac kalandjaiból, az tudja, hogy a kultikus gyermekrajzfilm-szereplő kedvenc elfoglaltsága a sáros pocsolyában ugrálás. Egy malactól nem is várunk mást, ám úgy tűnik, Cardi B-t meglepte, hogy a gyerekek is hajlamosak a hasonló tevékenységekre. Miután a rapper kétéves lánya, Kulture Peppa példáján felbuzdulva méregdrága Ugg csizmájában ugrált a pocsolyában, Cardi B teljesen kifordult magából, és a közösségi oldalain esküdött bosszút Peppának.

cardib-peppa-haboru-ugg

Valószínűleg mindenki értetlenül áll a kirohanása előtt, hiszen ha Cardi B felidézné a gyermekkorát, neki is eszébe jutna, hogy a gyerekek tényleg szeretnek pocsolyában ugrálni, Peppától függetlenül. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Toy Insider (@thetoyinsider)

A rapper kislánya 2018 júliusában született Cardi B akkori férjétől, Offsettől. 2017 októberében jelentették be az eljegyzést, ám később kiderült, hogy titokban már egy hónappal korábban össze is házasodtak. A kapcsolatuk elég hullámzó volt már korábban is, ám Kulture megszületése után néhány hónappal, 2018 decemberében úgy tűnt, elválnak, azonban a 2019-es Grammy-díjátadón mégis együtt jelentek meg a vörös szőnyegen. 2020 szeptemberében aztán végül mégis a válás mellett döntöttek, Cardi B beadta a válókeresetet. Jelenleg azonban ismét úgy tűnik, hogy együtt vannak. Míg ezt eldöntik, biztosan érik még meglepetések Cardi B-t a gyermekneveléssel és a gyerekek kedvenc időtöltéseivel kapcsolatban, ha ennyire váratlanul érte, hogy lánya pont úgy szeret pocsolyákban játszani, mint kedvenc mesehőse.

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images