A sztárokat is kikészíti az elnökválasztás elhúzódása

2020. november 05. |

Több mint 24 órával az urnák lezárása után még mindig nem tudni, ki lesz az Egyesült Államok következő elnöke. Az idegőrlő várakozás a sztárokat is kikészíti.

Bár a tegnapi állás inkább Donald Trumpnak kedvezett, a szavazatok folyamatos feldolgozása megfordította a helyzetet, és jelenleg Joe Biden az, aki egyre közelebb kerül a 270 elektori szavazat eléréséhez. A fontos államok közül Floridát, Ohiót és Texast megnyerte Trump, míg Biden vitte New Hampshire-t, valamint Wisconsint és Michigant. Pennsylvaniában és Nevadában a mai napon várható eredmény.

Ezt olvastad már?

Donald Trump már bejelentette a győzelmét

Donald Trump már bejelentette a győzelmét

Az Egyesült Államok magyar idő szerint tegnap este 10 óra óta választási lázban ég, ám a végleges eredményre még mindig jó néhány órát, sőt akár napokat is várni kell majd. Jelenleg azonban úgy tűnik, hogy az állás sokkal szorosabban fog alakulni, mint azt a közvélemény-kutatások alapján várhattuk.

Mindeközben a sztárok is tűkön ülve várják az eredményeket, az idegességüket pedig sokan a közösségi oldalukon vezetik le.

Cardi B például tegnap egy olyan videót posztolt Instagramra, amin egyszerre szív el három cigarettát, hogy így enyhítse a feszültséget, miközben az államok egymás után bevörösödnek (utalva ezzel a republikánus sikerekre).

 

View this post on Instagram

 

How these elections got me watching these states turn red 😒😒😒😒

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on Nov 3, 2020 at 7:40pm PST

Ezt a stresszcsökkentő technikát fejlesztette tovább Heidi Klum is, aki három helyett rögtön nyolc cigire gyújtott rá. A poszthoz csak annyit fűzött hozzá: eredményre várva.

 

View this post on Instagram

 

Waiting on results like ….! 🇺🇸❤️ #dontsmoke #smokingkills

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Nov 4, 2020 at 11:08am PST

Chrissy Teigen már egy sokkal egészségesebb módját választotta az idegesség levezetésének: éjszakai főzőcskézésbe kezdett.

„Ez csak stresszfőzés, minden rendben van. Nem kell aggódni, minden rendben van…” – mondja a videóban a modell, meglehetősen aggódó hangon.

Lili Reinhartban azonban még annyi lélekjelenlét sem volt, hogy főzni tudjon. A színésznő azt írta ki Twitterre, hogy ő kifejezetten stresszevő, jelenleg pedig eléggé retteg, ezért inkább házhoz is rendelt egy nagy rakás ételt.

A legérzékletesebben azonban kétségtelenül Jimmy Kimmel műsorvezető fogalmazta meg, hogy mennyire kínzó is ez a bizonytalanság. „Olyan mintha ébren lennél a saját műtéted alatt” – írta Twitterre.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok