A sztárokat is kikészíti az elnökválasztás elhúzódása

2020. november 05.
Több mint 24 órával az urnák lezárása után még mindig nem tudni, ki lesz az Egyesült Államok következő elnöke. Az idegőrlő várakozás a sztárokat is kikészíti.

Bár a tegnapi állás inkább Donald Trumpnak kedvezett, a szavazatok folyamatos feldolgozása megfordította a helyzetet, és jelenleg Joe Biden az, aki egyre közelebb kerül a 270 elektori szavazat eléréséhez. A fontos államok közül Floridát, Ohiót és Texast megnyerte Trump, míg Biden vitte New Hampshire-t, valamint Wisconsint és Michigant. Pennsylvaniában és Nevadában a mai napon várható eredmény.

Ezt olvastad már?

Mindeközben a sztárok is tűkön ülve várják az eredményeket, az idegességüket pedig sokan a közösségi oldalukon vezetik le.

Cardi B például tegnap egy olyan videót posztolt Instagramra, amin egyszerre szív el három cigarettát, hogy így enyhítse a feszültséget, miközben az államok egymás után bevörösödnek (utalva ezzel a republikánus sikerekre).

 

View this post on Instagram

 

How these elections got me watching these states turn red 😒😒😒😒

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on Nov 3, 2020 at 7:40pm PST

Ezt a stresszcsökkentő technikát fejlesztette tovább Heidi Klum is, aki három helyett rögtön nyolc cigire gyújtott rá. A poszthoz csak annyit fűzött hozzá: eredményre várva.

 

View this post on Instagram

 

Waiting on results like ….! 🇺🇸❤️ #dontsmoke #smokingkills

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on Nov 4, 2020 at 11:08am PST

Chrissy Teigen már egy sokkal egészségesebb módját választotta az idegesség levezetésének: éjszakai főzőcskézésbe kezdett.

„Ez csak stresszfőzés, minden rendben van. Nem kell aggódni, minden rendben van…” – mondja a videóban a modell, meglehetősen aggódó hangon.

Lili Reinhartban azonban még annyi lélekjelenlét sem volt, hogy főzni tudjon. A színésznő azt írta ki Twitterre, hogy ő kifejezetten stresszevő, jelenleg pedig eléggé retteg, ezért inkább házhoz is rendelt egy nagy rakás ételt.

A legérzékletesebben azonban kétségtelenül Jimmy Kimmel műsorvezető fogalmazta meg, hogy mennyire kínzó is ez a bizonytalanság. „Olyan mintha ébren lennél a saját műtéted alatt” – írta Twitterre.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images