Ezt a szépségkoktélt issza Cardi B haja

2020. június 15.
Az amerikai énekesnőtől megszokhattuk, hogy nincs kertelés, legyen szó a politikai véleményéről, több tízezer dolláros aktuális költéseiről, vagy éppen plasztikai műtétjeiről. Cardi B ezúttal a természetesség és egyszerűség terepén mozogva az Instagram Storyjában fejtette ki, miért és mennyire hisz a natúr alapanyagok erejében, ha a tincsei ápolásáról van szó.

Az egygyermekes anyuka, dollármilliomos rapper általában szereti a luxusszintű megoldásokat, nem csupán a divatban, szépség terén is. A színes, látványos és drága színpadi parókák világából elmozdulva egy egészen új oldalát mutatta meg a szépségrutinját illetően. Egy őszinte posztban vázolta fel azt a hajápolási metódust, amelyben feltétel nélkül hisz. A rutint a közel kétéves kislányán, Kulture haján szemléltette lépésről lépésre, a „csinált magad” vagyis DIY kezelés minden alkotóelemét megosztva rajongóival.

Az énekesnő a YouTube szépségbloggerekeit megszégyenítő részletességgel az Instagram Storyjában mesélt arról, miért is hisz ebben az otthoni, természetes hajápolókoktélban. A pakolást ezúttal a kislánya göndör fürtjeinek hidratálására keverte ki. „Ezt a hajmaszkot most Kulture-nek készítem” – mondta, egy tálban lévő, passzírozott avokádóra mutatva. A mixet emellett argánolaj, majonéz, ricinusolaj és némi olívaolaj egészíti ki. „Tudom, hogy rengeteg olaj van benne, de a kislányom haja ugyanúgy igényli a hidratálást, mint az enyém” – tette hozzá Cardi B a képsorokhoz.

A teljes videóért kattints ide!

A sztár itt még nem állt meg, a keverékhez a DIY maszkok rajongói körében jól ismert, további két tápláló alapanyagot, banánt és tojást adott. A rapper szerint ez a kombó tényleg hatékony a göndör fürtök esetében, amihez bizonyítékként további saját fotókat is posztolt természetes tincseiről. „Ez tényleg egy tuti hajmaszk. Csupa olyan ehető alapanyaggal, ami a hajunknak is jót tesz.” A Instagram Storys szépségakcióját végül egy, a megszokott keresetlen stílusában tálalt kommenttel, valamint egy végeredmény fotóval zárta. „A sok …-nak az eredménye, amit a hajamra kentem” – írta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The end results of all that shit I put on my hair earlier😩😂😂.Treat your hair ladies …and don’t let a nikka tell you shit bout wearing wigs😤It helps with hair growth ALOT !

Cardi B (@iamcardib) által megosztott bejegyzés, Jún 8., 2020, időpont: 10:11 (PDT időzóna szerint)

Igaz, Cardi B nem egy gyakorlott szépségblogger, a bevált szépségkoktélja mindenképp ígéretesnek hangzik, így, ha extraszáraz, hullámos/göndör tincsekkel küzdünk, megér egy próbát.

Olvastad már?

Fotó: Getty Images, Instagram