Vanessa Hudgens már nem a High School Musicalben megismert diáklány

2020. szeptember 05.
A korábbi Disney-szárok életében szinte kivétel nélkül elérkezik az a pont, hogy olyan életszakaszba érnek, amikor fellázadnak és elegük lesz a jó gyerek szerepéből. Miley Cyrus és Selena Gomez mellett Vanessa Hudgens sem kivétel. A színésznő az egész internetet felbolygatta legújabb videójával, amit Cardi B táncos kihívása alapján készített el.

Végleg vége a jó kislányos imidzsnek

Úgy tűnik, hogy a harmincegy éves színésznő már teljesen túltette magát az Austin Butlerrel való, nyolc hónappal ezelőtti szakításán. Bár előző kapcsolata alatt Vanessa sokkal visszafogottabb képeket töltött fel a világhálóra, most, hogy ismét szingli, a saját szabályai szerint él és nem foglalkozik azzal, hogy mit fognak róla gondolni. Egy fekete rövidnadrágban és egy hasvillantós felsőben lejt dögös táncot barátnőjével, DJ GG Magree-vel, majd nem fél megmutatni a nagyvilágnak, hogy milyen jól érzi magát a bőrében. A színésznő pörgött-forgott, twerkelt, és azt is megmutatta követőinek, hogy mennyire hajlékony, hiszen spárgázott is az Instagramra feltöltött legújabb videójában.

View this post on Instagram

@iamcardib approved 😉😂

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Egyre több hollywoodi sztár bátorítja a nőket arra, hogy ne foglalkozzanak azzal, mit gondol róluk a társadalom, és úgy éljék meg a saját életükkel és testükkel való kapcsolatot, ahogy szeretnék. Vanessa persze már 2013-ban, a The Frozen Groundban játszott szriptíztáncosnőként elköszönt a High School Musicalben alakított ártatlan imidzstől, most ismét biztosította a világot arról, hogy semmi és senki nem állíthatja meg őt. A színésznő Instagram-profilja a bizonyítéka annak, hogy Vanessa felnőtt, és már nyoma sincs annak a kislánynak, akit a kétezres évek elején megismertünk. Önazonos, boldog, süt róla az önbizalom, és gyönyörű.

A szexi koreográfia az egész internetet meghódította

A karantén kezdetével a TikTok végleg beírta magát az internet történelmébe. A közkedvelt videomegosztó felhasználói szabadidejükben rekordmennyiségű videót gyártottak, a táncos kihívások pedig nagyon népszerűek lettek. Cardi B WAP című számának klipjében látható koreográfia láthatóan szintén nagyon megfogta a közönséget, és mára több mint húszezren osztották meg, ahogy leutánozzák a rapper merész mozdulatait, de volt olyan is, aki saját verziót készített belőle.

Fotó: Getty Images