Rihanna újra összejött régi pasijával

2020. december 04.
Rihannáról és a rapper ASAP Rockyról már 2013-ban is azt pletykálták, hogy együtt vannak, akkor azonban a kapcsolatuk nem volt hosszú életű. Most nagyon úgy tűnik, hogy ismét egymásra találtak.

Idén januárban jött a hír, hogy Rihanna és pasija, a szaúdi milliárdos Hassan Jameel három év után szakítottak egymással. Nem sokkal ezután a The Sun bulvárlap már arról írt, hogy Rihanna összejött a rapper ASAP Rockyval. Ők ketten egyébként régóta jó barátok, sőt 2013-ban egy ideig talán kicsit több is volt köztük mint barátság. A kapcsolatukról szóló pletykáknak akkor végül az vetett véget, hogy mindketten mással kezdtek el randizni, a jó viszony viszont megmaradt köztük.

rihanna-asap-rocky

Idén januárban még mindenki csak találgatta, hogy Rihanna és ASAP Rocky együtt van-e vagy sem, néhány nappal ezelőtt azonban a pletykákat a pár egy közeli ismerőse végre megerősítette. Szerdán pedig azt is lencsevégre kapták, ahogy a páros hatalmas pufidzsekiben és arcmaszkban sétálgat New York utcáin. (A fotókat itt tudod megnézi.)

Rihanna rajongói egyébként már 2016 óta tűkön ülve várják, hogy az énekesnő új albumot jelentessen meg, de nagyon úgy tűnik, hogy ő zene helyett szívesebben foglalkozik fehérnemű- és beautymárkájával. Bár tavaly felröppentek a pletykák, hogy az új lemeze hamarosan elkészül, végül 2019-ben, és idén, 2020-ban is Rihanna-album nélkül maradtunk.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images