Egyre szövevényesebb Dakota Johnson lime-incidense

2021. január 29.
Miután Dakota Johnson bevallotta, hogy nemcsak nem szereti a lime-ot, de valójában allergiás is a citrusfélére, hatalmas káoszt hagyott maga után, hiszen korábban azt állította, hogy nagy rajongója a gyümölcsnek. Melyik a vicc, és lehet-e hinni ezek után a színésznőnek?

Közel egy évvel ezelőtt, 2020 márciusában mondta Dakota Johnson az Architectural Digest riportjában, amikor körbevezette az újságírókat az otthonában, hogy imádja a lime-ot. „Imádom a lime-ot. Szeretem. Nagyszerű gyümölcs. Annyira szeretem, hogy mindig tartok belőle” –itthon  mondta, miközben megmutatta hollywoodi otthonának zöld konyhájában elhelyezett gyümölcskosarát, tele az ominózus citrusfélékkel. 

dakota-johnson-lime-incidens

Jimmy Fallon talk show-jában azonban ellentmondásba keveredett Johnson, miután a műsor házigazdájának bevallotta, hogy nemcsak egyszerűen nem szereti a lime-ot, de nem is ehet belőle. Ezután Fallon felidézte az egy évvel korábbi videót, és megkérdezte, mit csinál Dakota Johnson annyi gyümölccsel?

„Valójában allergiás vagyok a lime-ra. Enyhe allergiám van a mézharmat dinnyére is. Viszket tőlük a nyelvem” – vallotta be Dakota Johnson. 

Adódott a kérdés, hogy akkor mit keresett annyi lime a konyhájában?! A 31 éves színésznő erre csak annyit tudott mondani, hogy nem is tudta, hogy ott lesznek a felvétel előtt. „Fogalmam sem volt róla, hogy lime lesz a konyhában. Bemutattam a házat, és amikor a konyhába értünk, ezt tették oda díszletnek. Nehéz lett volna úgy tenni, mintha ott sem lennének, így hazudtam. A teljesen ellenkező irányba mentem” – mondta Johnson. 

A közösségi oldalakon hatalmas vihart kavart, és a rajongókat egyszerre zavarta össze és szórakoztatta a kegyes hazugság napvilágra kerülése. „Az az oka a bizalomproblémáimnak, hogy Dakota Johnson allergiás a lime-ra” – viccelt valaki Twitteren. Maga az eredeti riport készítője, az Architectural Digest is kifejezte zavarát a közösségi oldalán: „Őszintén szólva ez az egyik kedvenc lakásbemutatónk, mert imádjuk a zöld konyhát, a lime-ot, és Dakota szereti a zöld konyhát és a lime-ot. Azt hittük. Most kicsit összezavarodtunk.”

Megint mások szemében azonban Dakota Johnson csak még szerethetőbbé vált az egészen emberi reakciótól. „Szerintem sokkal menőbb, hogy Dakota Johnson berezelt, és egy légből kapott hazugsággal állt elő, hogy mentse a helyzetet. Imádom!”

A valóság azonban valahol ott lehet, amit az a twitterező írt, miután újranézte az ominózus lakberendezési riportot Dakota Johnsonnal az új információk birtokában. Eszerint a színésznő csak szarkasztikus humorát villantotta meg, amikor azt mondta, hogy imádja a lime-ot.

Forrás: Independent Fotó: Getty Images

Olvastad már?