Courtney Cox zongorajátékától összefacsarodott a Jóbarátok-rajongók szíve

2021. február 22. |

Courtney Cox pontosan tudja, hogyan tartsa életben a Jóbarátok-nosztalgiát. A sorozat főcímdalát játszotta el zongorán, amitől garantáltan könnybe lábad minden rajongó szeme.

Közösségi oldalán osztotta meg azt a posztot a Jóbarátok Monicáját alakító Courtney Cox, amelyben a kilencvenes évek kultikus sorozatának jól ismert főcímdalát játssza zongorán. A The Rembrandts zenekar I’ll Be There For You című dalát legmélyebb álmukból felkelve is kívülről fújják a rajongók, ám így még biztosan nem hallották sosem. Joel Taylor zenésszel együtt adta elő a színésznő a főcímdalt. 

Nem ez az első alkalom, hogy Courtney Cox megmutatta zenei tehetségét. Nemrég 16 éves lányával, Coco Arquette-tel állt össze egy duettre, ahol a színésznő zongorázott, lánya pedig énekelt. Több dalt is előadtak együtt, például Demi Lovato Anyone-ját és a Hamilton Burn című számát.

Szeretnénk azt hinni, hogy Courtney Cox is úgy érez, mint a rajongók, és azért pont a Jóbarátok főcímdalát választotta következő produkciójaként, mert ő is pont annyira várja a koronavírus-járvány miatt elhalasztott új rész bemutatóját, mint a tévénézők. A forgatás azonban csak közel egyéves csúszással, ha a járványhelyzet is úgy akarja, idén tavasszal kezdődhet el. 

Addig is talán hallgathatunk még néhány dalt Courtney Cox előadásában, hiszen feltette a kérdést a követőinek, mit játsszon legközelebb. A Büdös macska zongoraváltozatára például mindenképp vevők lennénk.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvastad már?

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok