A hírességeket is lázba hozta a Jóbarátok új része

2020. február 25.
Bombaként robbant a hír, hogy egy új rész erejéig ismét összeáll a Jóbarátok stábja. Nemcsak a rajongókat lelkesítette fel a kilencvenes évek kultikus sorozatának feltámasztása, de a hollywoodi hírességeket is teljesen lázba hozta.

Hónapok óta pletykáltak már róla, ám a WarnerMedia végre pontot tett az ügy végére, amikor pár nappal ezelőtt bejelentette, hogy a 2004-ben befejezett Jóbarátok minden főszereplője – Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer – rábólintott a folytatásra, és készítenek egy cím és forgatókönyv nélküli különleges epizódot, amelyet az HBO Max sugároz majd 2020 májusában.


A hírt minden főszereplő kiposztolta a közösségi oldalára, még Matthew Perry is, aki csupán két hete csatlakozott az Instagramhoz. Érkeztek is a kommentek szép számmal – még a hollywoodi hírességektől is.

 

„ELNÉZÉST?!” – írta Sarah Hyland, a Modern család színésznője Jennifer Aniston posztja alá. De Elizabeth Banks, a friss Golden Globe-díjas Awkwafina és Michelle Pfeiffer sem bírta szó nélkül hagyni a nagy hírt. Reese Witherspoon, aki Aniston barátnője és együtt játszik vele az Apple TV+ The Morning Show című sorozatában, sok csillaggal és egy „HOLY COW” kommenttel adott hangott lelkesedésének.

A The Wall Street Journal információi szerint a Jóbarátok hat főszereplője fejenként 2,25 és 2,5 millió dollár közötti összeget kap az epizódért. Az új, különleges rész mellett az HBO Max megvásárolta mind a tíz Jóbarátok-szezon közvetítési jogát is, amelyet mostanság a Netflixen lehetett megtekinteni.

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images