Megszületett Emma Stone első gyermeke

2021. március 27.
Emma Stone anya lett! Március 13-án megszületett a Kaliforniai álom színésznőjének első gyermeke.

Azt egyelőre nem hozta nyilvánosságra Emma Stone és férje, Dave McCary, hogy fiuk vagy lányuk született, de az már biztos, hogy március 13-án adott életet első gyermekének az Oscar-díjas színésznő. 

emma-stone-gyerek-szules

A 32 éves Emma Stone és 35 éves férje nagyon vigyáznak magánéletükre, ritkán engednek bepillantást kapcsolatukba. Ám 2021 januárjában mégis lencsevégre kapták, amint a színésznő már nagy pocakkal megjelent a nyilvánosság előtt. Esküvőjüket is titokban tartották 2020 szeptemberében. Először 2020 telén szerettek volna egybekelni, ám a koronavírus-járvány miatt döntöttek úgy, hogy korábban és szűkebb ceremónián fogadnak egymásnak örök hűséget. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Guacamouly 🥑 (@guacamouly)

Emma Stone és párja két év után jegyezte el egymást. McCary a Saturday Night Live show-ban tette fel a nagy kérdést a színésznőnek, egy gyöngy eljegyzési gyűrűt húzva Emma Stone ujjára. Ez nem véletlen, ugyanis itt találkoztak először. Dave McCary a show rendezője volt 2016-ban, amikor Emma Stone háziasszonyként jelent meg a műsorban. 2017 októberében jelentették be hivatalosan, hogy együtt vannak.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvastad már?