Emma Stone vicces tánca letarolta az Instagramot

2020. április 27.
Bár a színésznőnek nincs Instagram-profilja, egy videó erejéig mégis megjelent a közösségi oldalon.

Emma Stone is beállt azon hírességek sorába, akik adományokat kezdtek el gyűjtenek a rászorulóknak a koronavírus idején. Ráadásul Stone nem is akárhogy szervezett gyűjtést: egy Instagram-videóban táncolta és tátogta el a Grease című musical You’re the One That I Want című számát, a nem mindennapi előadással pedig a Child Mind Institute nonprofit szervezet támogatására próbálta meg felhívni az emberek figyelmét. A szervezet a mentális betegségekkel és tanulási zavarokkal küzdő gyerekeket, pedagógusokat és családokat segíti.

Emma egyébként az intézet igazgatósági tagja, az online adakozásból befolyt összeggel pedig azokat a gyerekeket fogják támogatni, akik a koronavírus-járvány miatt a legkiszolgáltatottabb helyzetbe kerültek.

Sok sztár kezdett jótékonykodni

koronavírus-járvány miatt világszerte emberek millióinak kell bezárkóznia otthonába, ez pedig azt jelenti, hogy a vírus nemcsak az egészségüket, de a megélhetésüket is veszélyezteti. Egyre több sztár ismeri fel ezt a problémát, és kezd el adakozni a rászorulóknak. Így tett például Blake Lively és Ryan Reynolds is, akik egymillió dollárt adományoztak a Feeding America és a Kanadai Élelmiszerbank számára.

Olvass tovább!