Megszületett Ellie Goulding első gyereke

2021. május 04.
Tökéletes időzítéssel, anyák napján érkezett meg Ellie Goulding első gyermeke. A boldog apa jelentette be a nagy hírt, hogy végre teljessé vált a család.

„Anya és a baba is egészséges és boldog – jelentette be egy virágcsokorral Ellie Goulding első gyermekének megszületését a boldog apa, Caspar Jopling. – Soha nem panaszkodtam a figyelem miatt, amivel Ellie munkája jár. Ám ezekben a varázslatos és különösen intim pillanatokban nagyon hálásak lennénk a nyugalomért” – tette hozzá az örömapa.

ellie-goulding-gyerek-szuletes

A 34 éves Ellie Goulding és a 29 éves Caspar Jopling 2019 augusztusában házasodott össze egy sztároktól hemzsegő ceremónián. A műkereskedő egy évvel korábban kérte meg az énekesnő kezét. „Szeretném ezzel a különleges és gyönyörű személlyel tölteni az hátralévő életem – írta akkor Jopling. – Soha senki nem tette olyan teljessé az életem, nem töltötte meg boldogsággal és szeretettel. Remény, szenvedély, hűség és még több szeretet. Nincs más, akivel olyan teljesnek éreztem volna magam.”

Ellie Goulding egy februári Vogue-interjúban beszélt először a várandósságáról, akkor úgy nyilatkozott, a 30. hétnél tart. „Őrület, hiszen ez még csak az első házassági évfordulónk volt. Nem így terveztük – mondta akkor az énekesnő. – A gondolat, hogy gyermekünk legyen, nem hittük, hogy ilyen hamar valósággá válik.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding)

Április elején Goulding két fotót tett közzé magáról az Instagramján azzal a felirattal, hogy „Instagram kontra valóság”. Egyiken rózsaszín estélyiben lebeg egy medencében, míg a másikon otthon, pólóban, kényelmesen a kanapén pihen. Ám ezeket a képeket leszámítva igyekezett minél inkább magának megtartani a várandósság meghitt pillanatait. 

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!