Celebek, akik majdnem beházasodtak a királyi családba

2020. október 25.
Többször is volt már rá példa a történelem során, hogy egy híresség beházasodott valamelyik királyi családba – gondoljunk csak Meghan Markle-ra vagy például Grace Kellyre. Az alábbi sztárok azonban nem voltak ilyen szerencsések: bár egy ideig közel kerültek egy herceghez vagy hercegnőhöz, végül mégsem került a fejükre korona.

Rob Lowe és Stefánia monacói hercegnő

Rob-Lowe-Stefania-hercegno

Rob Lowe és Stefánia hercegnő 1986-ban

Grace Kelly lánya, Stefánia monacói hercegnő egy ideig a színész Rob Lowe-val randizott az 1980-as években. Lowe a 2011-es memoárjában azt írta, hogy egy közös ismerősük mutatta be őket egymásnak, miután a színész látta a hercegnőt egy 1986-os Vouge-címlapon. A pár első romantikus vacsorája Stefánia otthonában volt, a vacsora után pedig Lowe ki is jelentkezett a szállodájából, és egy időre beköltözött a hercegnőhöz. Lowe és Stefánia rövid együttlét után végül külön utakon folytatta.

Harry herceg és Ellie Goulding

Harry-herceg-Ellie-Goulding

Ellie Goulding angol énekesnő és Harry herceg 2011-ben találkozott először Vilmos és Katalin esküvőjén, ahol Goulding fellépett. Információk szerint a pár 2015 és 2016 között randizott néhány hónapig, állítólag látták is őket együtt 2016-ban az Audi Polo Challenge-en, ahol a szemtanúk szerint rengeteg időt töltöttek kettesben, meghitten beszélgetve. A kapcsolatot soha nem erősítette meg egyik fél sem.

Ezt olvastad már?

Naomi Campbell és II. Albert monacói herceg

Naomi-Campbell-II.Albert-monacoi-herceg

Naomi Campbell brit szupermodellről és II. Albert monacói hercegről még a ’90-es években készült néhány intim fotó. A képeken a páros ölelkezve, kézen fogva bulizott együtt, sőt az egyik fotón Cambell a kezéből etette a herceget. Nem tudni pontosan, hogy a páros hivatalosan együtt volt-e, de úgy tűnik, a viszonyuk után jó barátságban maradtak, Campbell ugyanis 2011-ben meghívást kapott a monacói herceg esküvőjére.

II. Albert monacói herceg és Claudia Schiffer

Claudia-schiffer-albert-herceg

A monacói hercegnek bejött az élet, az információk szerint nemcsak Naomi Campbell-lel, hanem Claudia Schiffer német modellel is volt egy rövid viszonya 1992 és 1993 között. Amikor 1997-ben rákérdeztek a kapcsolatra, a herceg ennyit mondott: „Elvittem pár randira, de ennyi volt.”

Harry herceg és Cressida Bonas

Harry-herceg-Cressida-Bonas

Harry herceget és Cressida Bonas színésznőt 2012-ben mutatta be egymásnak Eugenie hercegnő, és a páros két évig, 2014-ig együtt is volt. Bonas állítólag azért szakított a herceggel, mert zavarta a folyamatos nyilvánosság és a lesifotósok zaklatása.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images