Az év meglepetése: Lindsay Lohan visszatér!

2021. május 29.
A Netflix látott fantáziát a Hollywoodban régóta fekete báránynak számító színésznőben. Egy emlékezetkieséssel küzdő, felültetett örökösnőt játszik a jövőre érkező karácsonyi romantikus vígjátékban.

Egészen izgalmas a Netflix új húzása, amivel a következő karácsonyi romantikus komédiájának főszereplőjének Lindsay Lohant választotta. Most már hagyománynak tekinthetjük, hogy a streamingszolgáltató minden évben megörvendezteti a nézőket egy habkönnyű, szórakoztató ünnepi filmmel, ám eddig úgy tűnt, biztosra mennek, ami a szereplőket illeti, hiszen Kurt Russell-lel és Goldie Hawnnal nehéz lenne melléfogni. Lohan azonban kockázatosabb választás.

lindsay-lohan-visszater

A Variety információi szerint a gyerekfilmekben még tündöklő Lohan egy frissen eljegyzett, ám hoppon maradt hotelörökösnőt alakít, aki egy jóképű munkás és aranyos kislánya társaságában marad karácsonyra, mivel egy síbaleset után elveszíti az emlékezetét. A filmet Janeen Damian írta és rendezi, várhatóan 2022 karácsonyán kerül a mozikba.

Lindsay Lohan színészi munkái 2013 óta nagyon rapszodikusak, tulajdonképpen csak mellékszerepeket vállalt, ám például a 2014-es West End-színdarab, a Speed-the-Plow után nagyon pozitív kritikákat kapott.

Gyerekszínészként 1998-ban indult be Lindsay Lohan karrierje az Apád-anyád idejöjjön! című filmmel, de játszott a 2004-es kultfilmben, a Bajos csajokban is. Ezután leginkább a balhéiról volt híres, Lohan ellen több büntetőeljárás is indult, sőt, börtönbe és elvonókúrára is került. Felépüléséről 2014-ben reality show-t forgatott, illetve egy másik reality-vel is próbálkozott 2019-ben, melyben egy görög tengerparti bár vezetését bízták rá.

Forrás: The Guardian Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!