Harry Styles saját parfüm- és sminkkollekcióval rukkol elő?

2021. június 02.
Annyira nem is lennénk meglepve, ha Harry Styles lenne a következő olyan híresség, aki szépéségmogul babérokra tör.

A Page Six birtokába került dokumentumok szerint a 27 éves Harry Styles egy frissen bejegyzett cég igazgatója lett, mely illatszereket és kozmetikumokat kínál. A céget Pleased As Holdings Limited néven regisztrálták, ahogy a megszerzett információkból kiderült. 

harry-styles-parfum-smink-marka

A cég másik igazgatója Harry Styleson kívül a zenész régi munkatársa, asszisztense Emma Spring, akinek gyermeke Harry Styles keresztfia. Arlo nevét az énekes még magára is tetováltatta. 

„Eléggé összezavart, de legyen” – írta valaki a hír hallatán a Twitteren, míg mások azonnal tudni vélték, hogy ezért nem hallani Stylesról lassan egy hónapja szinte semmit. Megint mások azonnal találgatásokba kezdtek, vajon milyen kozmetikmok kerülnek majd ki Harry Styles keze alól. Az uniszex smink vagy körömlakk az első találatok között szerepel a rajongók szerint, ami nem is lenne meglepő, tekintve az énekes egyedi manikűrjeit és a nemi sztereotípiákat és határokat feszegető öltözködési stílusát.

Sajnos a cég bejegyzése még nem garancia arra, hogy rövid időn belül a polcokra kerülnek Harry Styles termékei, azért elképzelhetjük, milyen illatokkal rukkol majd elő az énekes. Azt tudjuk, hogy Tom Ford Tobacco Vanille parfümje a sztár jellegzetes illata évek óta, és 2020-ban éles szemű TikTok-felhasználók azt is kiszúrták, hogy a Cashmere Vanilla illatgyertyát is szereti. Az biztos, hogy az édes jegyek sosem álltak távol Stylestól, még a One Direction tagjaként a 2013-ban és 2015-ben közösen kiadott parfümjeik szintén ilyen illatvonalat képviseltek. És az is könnyen lehet, hogy Harry Styles saját márkás parfümjének köze lesz az énekes nagy sikerű dalához, a Watermelon Sugarhoz.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!