Cuki fotókkal ünnepelték az apák napját a sztárok

2021. június 21.
Bár Magyarországon csak most kezd meghonosodni, nemzetközi szinten évtizedek óta fontos ünnepnek számít az apák napja, amit mindig június harmadik vasárnapján tartanak. Lássuk, hogyan telt ez a nap a sztárvilágban!

Justin Timberlake

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessica Biel (@jessicabiel) által megosztott bejegyzés

Az énekest a felesége, Jessica Biel köszöntötte apák napja alkalmából egy meglehetősen hosszú Instagram-poszttal és mellette egy képválogatással. „Bébi, te vagy a hold, a csillagok és az életem habos tortája” – írta Biel a férjének. A párnak két kisfia van: Silas Randall és Phineas.

Kobe Bryant

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) által megosztott bejegyzés

Ez volt a második apák napja, amit Vanessa Bryant és lányai Kobe Bryant nélkül töltöttek. Vanessa egy olyan képpel emlékezett a férjére, amin mind a négy lányuk, a helikopter-szerencsétlenségben szintén elhunyt Gigi is látható. „A legjobb lányos apuka. Boldog apák napját, Papi” – írta a kép mellé.

Joe Jonas

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés

Joe Jonasnak ez volt az első apák napja, a kislánya, Willa ugyanis tavaly júliusban született meg. Sophie Turner a nagy nap alkalmából egy igazán vicces fotóval ünnepelte az énekest. A képen Jonas tipikus amerikai faternak van beöltözve: amerikai zászlós ingben, a kezében egy grillező lapáttal. „Joe, te vagy a legjobb babás apuka, annyira örülök, hogy láthatlak ebben a szerepben” – írta Turner.

Orlando Bloom

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés

Katy Perry egy olyan videót osztott meg Orlando Bloomról, ami még tavaly augusztusban, közvetlenül a lányuk születése előtt készülhetett. Az énekesnő a kórházi ágyból kamerázott, miközben Bloom önmagához hűen, furcsa, sajátos módszerrel próbálta nyugtatni Perryt. „Boldog első apák napját szívem gyógyítójának, annak, aki a legnagyobb ajándékot adta nekem” – írt az énekesnő a videó mellé.

Fülöp herceg

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

 Az áprilisban elhunyt Fülöp hercegről is megemlékezett a palota. A királyi család hivatalos Instagram-oldalán osztották meg azt a fekete-fehér képet, amin a királynő és néhai férje, a kicsi Károly herceg, valamint Erzsébet néhai édesapja, VI. György király látható. „Minden apának nagyon különleges apák napját kívánjuk” – írták mellé.

Fotó: Instagram

Olvass tovább!