Megszületett Gal Gadot harmadik kislánya

2021. július 01.
A színésznő képet is mutatott az öttagúra bővült családjáról, és a bébi nevét is elárulta.

A Daniella nevet kapta Gal Gadot és férje, Jaron Varsano harmadik gyermeke. A Wonder Woman színésznője csodás családi fotóval jelentette be az örömhírt. „Nem is lehetnék hálásabb és boldogabb (és fáradtabb), mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, amiért Daniellát üdvözölhetjük a családunkban” – írta Gal Gadot a felvétel mellé.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

A színésznő legidősebb lánya, Alma 9 éves, Maya pedig, aki immár a középső gyermek lett a családban, 4 éves. Gal Gadot és férje 12 éve alkotnak egy párt. Jaron a saját közösségi oldalán azzal egészítette ki a színésznő kiírását, hogy a felesége egy igazi oroszlán, és nagyon hálás az erejéért. 

A kisbaba születésének híre pontosan négy hónappal azután érkezett, hogy Gal Gadot először megosztotta a nyilvánossággal, hogy harmadik gyermekét várja. Egy interjúban arról is beszélt, mi mindent tanított neki a szülőség. „Almával, az elsőszülöttünkkel, teljesen felborult az alvásritmusunk. Amikor Maya megszületett, azt mondtuk, soha többé nem akarjuk ezt átélni. Így Maya már öt hónapos korától átaludta az éjszakát. Alma – aki már 9 éves – még mindig átjár éjszaka a mi ágyunkba, így lassan ezzel muszáj lesz foglalkoznunk. Muszáj lesz alvástréninghez folyamodnunk. Úgy érzem, a szülőség legkeményebb része az alváshiány.”

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!