Sztárok, akiknek sikerült titokban tartani babájuk születését

2020. október 22.
Az alábbi sztároknak hónapokig sikerült elrejteni a kíváncsi szemek elől a terhességüket, sőt a legprofibbak még a gyermekük születését is titokban tudták tartani.

Jessica Biel és Justin Timberlake

A párnak már volt egy gyereke, az 5 éves Silas, amikor a legnagyobb meglepetésre idén júliusban megérkezett a második babájuk. A kis jövevény érkezésére azért is volt olyan váratlan, mert tavaly év végén még attól volt hangos a sajtó, hogy Timberlake-et az új filmjének forgatása alatt kolléganőjével, Alisha Wainwrighttal – egy házas ember számára igencsak megkérdőjelezhető szituációban – fotózták le. A pár második gyerekéről nem sokat tudni, se a nevét, se a nemét nem árulták még el.

Rooney Mara és Joaquin Phoenix

A terhesség tényét a páros az utolsó pillanatig titkolni szerette volna, végül májusban a lesifotósok lencsevégre kapták Rooney Mara kerekedő pocakját. A titkolózás azonban így is elég jól sikerült: csak szeptemberben derült ki, hogy Joaquin Phoenix és Rooney Mara babája már egy hónapja megszületett. A kisfiút Rivernek nevezték el Joaquin Phoenix tragikusan elhunyt bátyja után.

Ezt olvastad már?

Sophie Turner és Joe Jonas

Sophie-Turner-Joe-Jonas

A terhesség körüli pletykák már februárban kirobbantak, a 9 hónap alatt azonban a pár egyszer sem beszélt a babavárásról, azt sem erősítették meg, hogy valóban gyereket várnak. Júniusban azonban már nem titkolták tovább a dolgot, Turner nem rejtegette a hasát, így a lesifotósok megbizonyosodhattak róla, hogy a színésznő valóban várandós. Idén júliusban aztán meg is született Sophie Turner és Joe Jonas első gyereke, egy kislány, aki a Willa nevet kapta.

Cameron Diaz és Benji Madden

Mivel a színésznő korábban többször is nyíltan beszélt arról, hogy nem szeretne gyereket vállalni, derült égből villámcsapásként jött a hír év elején, hogy Cameron Diaz és férje, Benji Madden szülők lettek. Kislányuk a Raddix nevet kapta.

Amanda Seyfried és Thomas Sadoski

Amanda-Seyfried-Thomas-Sadoski

Amanda Seyfriednek és férjének, Thomas Sadoskinak sikerült a lehetetlen: nemcsak a gyerekük születéséről nem tudott senki, de 9 hónapig az sem derült ki, hogy a színésznő ismét terhes. A párnak egyébként még 2016-ban született az első gyermeke, Nina, a második gyerkőc pedig idén szeptemberben jött a világra.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images