Sztárok, akik meglepően fiatalon vállaltak gyereket

2020. november 17.
Bár az alábbi sztároknál nem feltétlenül volt tudatos döntés a korai gyerekvállalás, fiatal anyaként is sikerült megbirkózniuk a nehézségekkel.

Sofia Vergara

Sofia Vergara 18 éves volt, amikor férjhez ment fiatalkori szerelméhez, Joe Gonzalezhez, egy évre rá, 1991-ben pedig életet is adott fiának, Manolónak. A házaspár nem sokkal később különvált.

Kylie Jenner

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kylie Jenner mindössze 20 éves volt, amikor megszülte kislányát, Stormit. A gyerek apjával, a rapper Travis Scott-tal már nincsenek együtt.

Ezt olvastad már?

Jamie Lynn Spears

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears)

Britney Spears húga, Jamie Lynn, 2008-ben, 17 évesen adott életet első gyerekének, Maddie-nek. A kislány egyéves volt, amikor a szülei különváltak.

Solange Knowles

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Solange Knowles (@solangeinspired)

Beyoncé húga, Solange Knowles 2004-ben, 17 évesen ment feleségül 19 éves barátjához, Daniel Smith-hez, és még abban az évben meg is született a fiuk, Daniel Julez. A pár három év után be adta a válást.

Reese Witherspoon

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ava (@avaphillippe)

Reese Witherspoon 23 éves volt, amikor hozzáment Ryan Phillippe-hez 1999-ben, és abban az évben meg is született az első közös gyerekük, Ava. A pár nyolc évig volt együtt, és 2003-ban egy közös fiuk is született, Deacon. A válás után Witherspoon a magyar származású Jim Toth mellett találta meg újra a boldogságot, akivel 2012-ben gyerekük is született, Tennessee.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images