Rá sem ismerni Nicole Kidman és Tom Cruise felnőtt gyerekeire

2021. július 09.
Lehet, hogy már nem is emlékszel rá, pedig az egykori házaspárnak két közös gyereke is van, de Suri Cruise-zal vagy Kidman második házasságából született gyerekeivel ellentétben velük szinte egyáltalán nem foglalkozik a média. Isabella Jane Cruise már 28 éves, Connor Cruise pedig 26, mind a ketten a nyilvánosságtól távol élik az életüket.

Tom Cruise és Nicole Kidman 11 évig voltak házasok 1990 és 2001 között, annak idején ők voltak Hollywood álompárja. Vér szerinti gyerekük nem született, helyette 1992-ben adoptálták a lányukat Isabellát és 1995-ben a fiúkat Connort.

connor-cruise-isabella-cruise

A két Cruise-gyerekről az elmúlt évek alatt szinte alig lehetett hallani valamit, főleg a színész másik lányához, Surihoz képest. Mindketten a nyilvánosságtól távol élik az életüket és csak a közösségi oldalaikon engednek néha-néha bepillantást a mindennapjaikba.

Connor ma már 26 éves, korábban szerepelt néhány filmben, de tinikorában zenészi ambíciói is voltak, 16 évesen lemezlovasnak készült, és DJ C-Squared néven egy rövid időig bele is kóstolt a popiparba. A karrierje azonban nem indult be, és a zenélést mostanra horgászbotra cserélte – rendszeresen posztol Instagram-oldalára a kedvenc hobbijáról, a halászatról.

Isabella 28 éves, ő is a reflektorfénytől távol éli az életét. Legutoljára 2015-en került a hírekbe, akkor ment ugyanis férjhez. A lány a divatiparban dolgozik, 2018-ban indította el saját márkáját BKC (Bella Kidman Cruise) néven.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) által megosztott bejegyzés

Információk szerint a két Cruise-gyerek a szülők válása után eltávolodott Nicole Kidmantől, aminek legfőbb oka az lehet, hogy apjukkal együtt mindketten gyerekkoruk óta a Szcientológiai Egyház tagjai. Tom Cruise az elmúlt években többször is mutatkozott nyilvánosan a fiával – volt, hogy közösen mentek meccset nézni, máskor filmpremierekre vitte magával. De a színésznek a lányával, Bellával is jó a kapcsolata, pletykák szerint az elmúlt évben a színész össze is szeretett volna vele költözni a londoni luxuslakásában, a lánya azonban – érthető módon – inkább maradt a férjével.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!