Így ünnepelték a sztárok az anyák napját

2021. május 10.
Az angolszász országokban minden évben május második vasárnapján tartják az anyák napját, így hát a hollywoodi sztárok is tegnap ünnepelték. Lássuk, melyik híresség hogyan köszöntötte az édesanyákat!

Joe Jonas

Joe Jonasnak és Sophie Turnernek 9 hónapja született meg az első gyerekük, anyák napja alkalmából pedig az énekes egy eddig nem látott terhes képet osztott meg a színésznőről. De Jonas a saját édesanyjáról is megemlékezett, és vele is posztolt egy közös képet. A fotókhoz az alábbit írta: „Boldog anyák napját minden csodálatos édesanyának, és ennek a két anyának!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J O E J O N A S (@joejonas) által megosztott bejegyzés

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez az édesanyjával és a két gyerekével, Maxszal és Emme-mel töltötte a vasárnapot. „Anyák napja az anyukámmal és a két kis kókuszdiómmal” – írta képekhez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson és Lauren Hashiannak két közös gyerekük van, a hároméves Gia és az ötéves Jasmine. A színész anyák napja alkalmából egy hosszú posztban köszöntötte feleségét. „Te vagy a ragyogó példa lányainknak, akik elképesztően szeretnek téged – hogy jó dolog fontosnak lenni, de még jobb kedvesnek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

Benji Madden

A Good Charlotte frontembere a feleségét és kislánya édesanyját, Cameron Diazt köszöntötte fel Instagramon egy absztrakt festménnyel és néhány kedves szóval. „Nekem a család a vallásom, és az anya az Isten. @camerondiaz te vagy az, aki törődsz velünk és ápolsz bennünket. Körülötted minden kivirágzik.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Benji Madden (@benjaminmadden) által megosztott bejegyzés

Travis Scott

Travis Scott a kislánya, Stormi anyukáját, Kylie Jennert egy rövid verssel köszöntötte fel tegnap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

flame (@travisscott) által megosztott bejegyzés

 

Fotó: Instagram

Olvass tovább!