Sarah Jessica Parker és Chris Noth újra együtt

2021. augusztus 03.
Már javában zajlanak a Szex és New York sztori legújabb filmváltozatának forgatásai New Yorkban, de Mr. Big még csak most csatlakozott a csapathoz.

A Szex és New York várva várt folytatása már jó ideje borzolja a rajongók kedélyeit: kiderültek már sokkoló részletek a forgatókönyvből, megtudtuk, hogy Samantha, azaz Kim Cattrall mégsem fog a filmben szerepelni, aztán azon izgulhattunk, vajon Mr. Big megjelenik-e a színen vagy sem. Jó hírünk van, már fotó is bizonyítja, hogy a sztori szerves része marad Mr. Big.

sarah-jessica-parker-mrbig

Az And Just LIke That… című filmben a történetük igaz ott folytatódik, hogy Carrie Bradshaw és Mr. Big nincsenek már együtt, sőt éppen a válásuk kellős közepébe fogunk csöppeni. A forgatásról máris megérkeztek az első közös fotók, amelyen az 56 éves Sarah Jessica Parker és a 66 éves Chris Noth együtt próbál egy jelenet előtt.

sarah-jessica-parker-mrbig

A pár nem tűnik a képeken túl lelkesnek, talán éppen azt a jelenetet fogják New York utcáin forgatni, amelyben a válásukra kerül sor.

Ha valaki elfelejtette volna, hogy hol tartott a történet: Carrie és Mr. Big az első Szex és New York film végén mondták ki egymásnak a boldogító igent, aztán a második részben pedig Carrie-nek volt egy rövid afférja Aidan Shaw-val, amit később bevallott a férjének, aki megbocsájtott neki, és egy hatalmas feketegyémánt-gyűrűt ajándékozott a felesgének, hogy így erősítse meg az elkötelezettségüket.

Mindenesetre azért mi még reménykedünk a boldog befejezésben!

Fotó: Getty Images Forrás: Page Six

Olvass tovább!