Itt az első fotó a Szex és New York folytatásának forgatásáról

2021. június 15.
Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis is megosztotta a közös képet, melyről ha azt képzeljük, hogy Kim Cattrall készítette, olyan, mintha még Samantha is a része lenne a sorozatnak.

A rajongók alig várták, hogy végre elinduljanak az And Just Like That munkálatai. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis pedig megnyugtatta azokat, akik már nagyon készülnek a Szex és New York folytatására: elkezdődtek az első összeolvasások. A három színésznő közös képet is készített, melyről azért még mindig fájón hiányzik az eredeti sorozatban Samanthát alakító Kim Cattrall. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

„Újra együtt. Elolvastuk az első epizódot. Megismerkedtünk a legújabb stábtagokkal. Mint egy fagyikehely” – írta Sarah Jessica Parker a kép mellé.

Az éles szemű sorozatrajongók felfigyelhettek rá, hogy a fotó pontosan Carrie Bradshaw korábbi otthona előtt készült. Az 56 éves színésznő a képet úgy kommentálta: „puszta véletlenen, ÉS CSAK ENNYI (ami a film címe angolul: And Just Like That). Egyszer csak ott találtuk magunkat a Perry nevezetű utca előtt, azon az azt megelőző éjszakán, amikor minden elkezdődött. Egyszerre vagyok boldog és rémült.”

Sűrű időszak ez Sarah Jessica Parker számára. Nemcsak a produkció munkálatai kezdődtek el a héten, de ikerlányai is a napokban fejezték be a hatodik osztályt. Múlt hónapban pedig férjével, Matthew Broderickkel annak örülhettek, hogy legidősebb gyermekük, James Wilkie Broderick leérettségizett. A 18 éves fiú közösségi oldalán közzétett információi szerint a Brown Egyetemen tanul tovább idén ősszel, ami nincs túl messze lakhelyüktől, New Yorktól.

Forrás: E! Online Fotó: Instagram

Olvass tovább!