Sokkoló részlet szivárgott ki a Szex és New York folytatásának forgatókönyvéből

2021. július 16.
A rajongók nem biztos, hogy örülni fognak ennek a fordulatnak...

A Page Six megszerzett egy részletet a Szex és New York várva várt folytatásának a forgatókönyvéből, amiből az derült ki, hogy a sztori szerint Carrie Bradshaw és Mr. Big nincsenek már együtt, sőt éppen a válásuk kellős közepébe fogunk csöppeni. A kiszivárgott részlet szerint az  And Just Like That… címet kapó sorozat egyik részében Carrie a barátnőinek fog panaszkodni a válás keserű folyamatáról.

Carrie és Big az első Szex és New York film végén mondták ki egymásnak az igent, miután Big a film elején meggondolta magát, és otthagyta Carrie-t az oltárnál. A második részben Carrie-nek volt egy rövid afférja Aidan Shaw-val, amit később bevallott a férjének, aki megbocsájtott neki, és egy hatalmas feketegyémánt-gyűrűt ajándékozott a felesgének, hogy így erősítse meg az elkötelezettségüket.

chris-noth-mr-big-szex-es-new-york

Az új sorozatban Carrie már 50 év körüli, egy podcastet vezet, Biggel szétmentek, és éppen az anyagiak miatt viaskodnak.

Az egyik jelenetben Carrie, Stanford, Miranda és Charlotte egy étteremben ebédelnek, amikor is Carrie elmondja, hogy mennyire nincs jól. „Felvettem a podcastemet, hajat mostam. Nem ettem és nem aludtam, de legalább a házasságommal kapcsolatban jól éreztem magam. Most azonban én is csak az egyik feleség lettem, akiről gondoskodott?”

Kíváncsiak vagyunk, hogy a rajongókat vajon mikét fogja érinteni, ha az új sorozatban a készítők tényleg végleg szétszakítják Carrie-t és Mr. Biget…

Fotó: Imdb

Olvass tovább!