Végre kiderült, kivel jár Regé-Jean Page

2021. szeptember 03.
Egy ideje pletykáltak már róla, hogy a színésznek barátnője van, de a pár egészen mostanáig nem jelent meg együtt nyilvánosan.

A Bridgerton első évadja után az egész világ megismerte Regé-Jean Page nevét, ami természetesen együtt járt azzal is, hogy a rajongók a színész magánéletére is egyre kíváncsibbak lettek. Sokáig arról szóltak a pletykák, hogy Page a sorozatbeli szerelmével, a Daphne-t alakító Phoebe Dynevorral van együtt, ám végül kiderült, hogy a híresztelésnek semmi alapja nincs.

Idén februárban aztán lencsevégre kapták a színészt, amint Londonban az utcán megölel egy nőt, aki nem volt más, mint a szövegíróként  és részmunkaidős focistaként tevékenykedő Emily Brown. Ám mivel Page nem nyilatkozott a magánéletéről és Brownnal sem jelent meg sehol nyilvánosan, nem lehetett tudni, mi is van pontosan kettejük között.

Regé-Jean-Page-emily-brown

A napokban azonban minden megváltozott. A szeptember 1-én megrendezett GQ Men of the Year díjátadóra Regé-Jean Page kéz a kézben érkezett Emily Brownnal, ezzel pedig pontot is tett minden találgatás végére.

Fotó: Getty Images, Imdb

Olvass tovább!

.