Dráma a Bridgertonban: Regé-Jean Page nem tér vissza a második szezonra

2021. április 03.
Valószínűleg minden Bridgerton-rajongó mély fájdalommal fogadja a hírt: a Netflix sikersorozatának második évadára nem tér vissza a Hastings hercegét alakító Regé-Jean Page a képernyőre.

A Netflix és a Shonadland jelentette be a letaglózó hírt egy Lady Whistledowntól érkezett levél formájában, mintha csak névtelen pletyka volna a Bridgertonban. „Kedves Olvasók! Miközben minden szem Lord Anthony Bridgerton felé fordul érdeklődve, vajon megtalálja-e vikomtesszét, búcsút mondunk Regé-Jean Page-nek, aki dicsőségesen alakította Hastings hercegét.”

rege-jean-page-bridgerton-masodik-evad

A levél azonban nem ér itt véget. „Hiányozni fog Simon jelenléte a képernyőn, ám mindig a Bridgerton család része marad. Daphne marad hűséges hitves és nővér, segíti testvérét eligazodni az előtte álló társasági szezonban, ami még több intrikát és románcot ígér, mint amit a kedves olvasók el tudnak képzelni.”

A Bridgerton első évadát Chris Van Dusen jegyzi, és Julia Quinn romantikus regényéből, A herceg és énből készítették. Ahogy a könyv, a filmsorozat első évada is Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) és Simon romantikus történetére épült, és az évad végére szépen egybeforrt sorsuk, összeházasodtak és megszületett első gyermekük.

A második évad – ahogy arról már csepegtetett információkat a sorozat gyártója, a Netflix – eltávolodik Daphne és Simon történetétől, és Anthony Bridgertonra, Daphne testvérére koncentrál (ahogy Quinn második könyve, a The Viscount Who Loved Me is). Regé-Jane Page pont ezért nyilatkozott úgy, hogy nem meglepetés, hogy kimarad a rekordokat döntögető sorozat második évadából. 

Sőt, a Varietynek egyenesen úgy nyilatkozott, csupán egy évadra írt alá szerződést a Bridgertonra. „Ez egy egyszezonos szerep. Lesz kezdete, közepe és vége, egy évet ad nekünk – mondta Page a szerepről és a szerződésről. – Úgy fogtam fel, mint egy minisorozatot. Benne voltam, hozzátettem a részem, és a Bridgerton család megy tovább.”

„Izgatottan várom, hogyan hódítja meg a folytatásban a világot újra a Bridgerton” – tette hozzá Regé-Jean Page, aki az első színészi alakításért járó díjat nyerte a sorozatnak.

Azért nem kell szomorkodnia annak sem, aki szeretné még a képernyőn látni a színészt. Regé-Jean Page már aláírt a Netflix kémthrillerjébe. A The Gray Man című filmben Chris Evans és Ryan Gosling partnereként csodálhatjuk.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvastad már?