Nagyon úgy néz ki, hogy Kylie Jenner ismét terhes

2021. augusztus 23.
Egyszer már sikerült neki 9 hónapon át titokban tartani a terhességét, és nagyon úgy néz ki, hogy a Jenner-lány ismét ezzel próbálkozik.

A rajongók egy ideje már meg vannak győződve róla, hogy Kylie Jenner a második gyerekével várandós, de a híresség a mai napig nem erősítette meg a hírt – és valószínűleg nem is fogja, csak a baba születése után. A pletykákat az indította el, hogy az utóbbi időben Jenner egyre kevesebbszer jelent meg nyilvánosan, az Instagram-oldalára csak régebbi képeket és videókat posztol magáról, és a nővérei által készített friss fotókról is rendre lemaradt.

kylie-jenner

Néhány napja aztán névtelen források is megerősítették a hírt a People magazinnak: az infók szerint Jenner tényleg a második gyerekét várja, az apa pedig ismét a rapper Travis Scott, akivel a híresség évek óta él már se veled, se nélküled kapcsolatban.

„Néhány hónapos terhes, de már látszik a pocakja, és nagyon izgatott. Már régóta szeretett volna egy kistestvért Storminak. Nagyon szeret anya lenni, és Travisszel együtt nagyon örülnek a kis jövevénynek. A terhességét próbálja titokban tartani, csak a közeli barátaival és a családtagjaival tölt együtt időt” – nyilatkozta egy bennfentes a People magazinnak.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!