Így él Jamie Dornan és családja a Szürke ötven árnyalata után

2021. október 03.
A szürke ötven árnyalatának forgatásán Jamie Dornan és filmbeli partnere, Dakota Johnson jó pár pikáns jelenetet vett fel, melyek közül a Christian Greyt formáló színész felesége egyetlen egyet sem látott.

Bár A szürke ötven árnyalatának Christianjaként tett szert világhírre, valójában jó pár filmben megmutatta, milyen tehetséges – az észak-ír gyökerekkel rendelkező Jamie Dornan színészként több díjat is bezsebelt, de modellként és zenészként sem panaszkodhat az elért eredményeire. Sőt, minden jel arra utal, hogy a magánéletben is révbe ért.

Jamie Dornan visszafogott élete felesége gyerekei

Jamie ötven árnyalata

Belfastban született a család harmadik gyermekeként, 1982-ben. Egészen nagyra, 180 centi magasra nőtt. Édesanyját fiatalon elveszítette, mindössze 16 éves volt ekkoriban.

Először sportkarrierre vágyott, híres rugbyjátékos szeretett volna lenni, egy idő után azonban rájött, hogy jobban érzi magát a kamerák kereszttüzében. Modellként dolgozott a Calvin Kleinnak, és a Dior arcaként is felbukkant. Kisebb filmszerepeket is vállalt és 2006-tól 2008-ig a Sons of Jim nevű együttesben játszott. Filmes karrierjében az hozta meg a fordulópontot, hogy a Marie Antoinette című moziban eljátszotta Axel von Fersen karakterét.

Négy nő körül forog az élete

Jamie Dornan ma már boldog férj és három kislány büszke apukája.  2007-ben ismerte meg a színész-zeneszerző Amelia Warnert, a boldogító igent pedig 2013-ban mondták ki. Első kislányuk, Dulcie is ebben az évben született, őt követte Elva, aki 2016-ban látta meg a napvilágot, a legkisebb családtag, Alberta pedig 2019-ben érkezett. 

Jamie Dornan és felesége, Amelia Warner

Jamie Dornan és felesége, Amelia Warner

Elmondása szerint nem rajong a közösségi oldalakért, nagyon fontosnak tartja, hogy magánéletének részleteitől távol tartsa a nyilvánosságot. Felesége lelkesebben posztol az Instagramon, a gyerekeiket azonban ő sem teszi közszemlére, maximum hátulról vagy árnyékban láthatják követőik a lányokat. Jamie néha azért kivételt tesz, és megmutatja, mi mindenre képesek rávenni a lányai azért, hogy jó hangulatban teljen az idő – egyik kedvenc elfoglaltságuk az apukájuk beöltöztetése. Nemrég unikornisszarvval a fején, bikinis nőnek öltözve nevettette meg a gyerekeit és persze a követőit.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Jamie Dornan (@jamiedornan)

Legnagyobb sikere kétségkívül a 2015-ös A szürke ötven árnyalata, amit aztán A sötét ötven árnyalata és A szabadság ötven árnyalata követett – mindegyikben Christian Greyt játszotta Dakota Johnson oldalán, és arcpirító erotikus jeleneteket vettek fel. Felesége, Amelie saját bevallása szerint egyetlen percet sem látott ezekből a filmekből, amiket újranézve még Jamie is elpirult. 

Jamie Dornan és Dakota Johnson

Egy talkshow-ban azt mesélte, hogy Amelia minden bizonnyal nagyobb szenvedéllyel lángol iránta, mint Christian Grey iránt, és ez nagy büszkeséggel tölti őt el. Az USA Today újságíróinak is kifejtette, hogy egy pillanatig sem neheztelt a feleségére azért, amiért nem akarta őt Mr. Greyként látni: „Van egy elég hosszú jelenet, amiben a hátsófelemet mutatják. Még én is kellemetlenül éreztem magam, amikor ezt viszontláttam” – mondta Jamie, aki maximálisan megérti, hogy neje nemet mond ezekre a filmekre. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?