Így élnek a ma 63 éves Madonna gyerekei

2021. augusztus 16.
Bár lazán letagadhatna jó pár évet, a hatgyerekes Madonna ma ünnepli 63. születésnapját. Nézd meg, milyenek ma a kirobbanó formában lévő anyuka vér szerinti és örökbe fogadott gyerekei.

Madonna soha nem rejtette véka alá, hogy esze ágában sincs megöregedni, és ehhez a mai napig tartja magát. Saját bevallása szerint fiatalos megjelenését nagyban köszönheti a gyerekeinek: két vér szerinti gyereke mellé négyet örökbe is fogadott, így hosszú időre bebiztosította magát az idősödés ellen. A jelek szerint Madonnának tényleg bevált ez a módszer, mert hatvan felett is elképesztően jó formában van.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da LOLA (@lourdesleon)

Lourdes Leon

Lourdes Leon Madonna első vér szerinti, és egyben legidősebb gyermeke 1996-ban született. Amikor az egykori szexszimbólum Lourdest hordta a szíve alatt, Budapesten is megfordult az Evita forgatása miatt. Lourdes Madonna és a személyi edzőként, táncosként és színészként dolgozó Carlos Leon szerelmének gyümölcse, igaz, kapcsolatuk nem tartott túl sokáig. A 24 éves Lourdes, aki színészként és modellként is bontogatja a szárnyait igazán különleges kapcsolatot ápol az édesanyjával, akire külsőleg is nagyon hasonlít. 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Madonna (@madonna)

Rocco Ritchie

Madonna és Guy Ritchie balhés kapcsolatából született meg 2000-ben Rocco Ritchie. Szülei kicsi korában elváltak, amikor pedig kamaszként kijelentette, hogy szeretné elhagyni Amerikát, hogy az apjához költözhessen Londonba, vérremenő harc kezdődött érte Madonna és Guy Ritchie között. A hónapokig húzódó pereskedést végül az azóta újraházasodott édesapa nyerte, így teljesülhetett a fiú vágya. Roccónak abból lett elege, hogy az anyja a mindennapjaik legapróbb részleteit is megosztotta a nyilvánossággal, amivel a jelek szerint mára sem barátkozott meg teljesen, ő ugyanis továbbra sem posztolgat semmilyen közösségi oldalon. Madonnával azóta sikerült rendeznie a viszonyát, a 21. szülinapján, amit augusztus 12-én ünnepelt, egy igazán érzelmes üzenetet kapott a popdívától: „Rengeteg helyen megfordultam veled a világban, de a legnagyszerűbb utazás mégis az volt, aminek köszönhetően a saját belső világomat fedezhettem fel. Leírhatatlanul szeretlek, mindig és örökké.”

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Madonna (@madonna)

David Banda

A színes bőrű kisfiú 13 hónapos volt, amikor Madonna 2006-ban örökbe fogadta. Bár alig múlt 1 éves, már addig is rengeteg rossz dolog történt az életében: elveszítette az édesanyját és két testvérét, róla pedig azért mondott le az édesapja, hogy esélyt kapjon egy jobb életre. Mivel ebben az időszakban Madonna még Guy Ritchie felesége volt, David apja a rendező lett, válásuk után azonban a kisfiú az énekesnővel maradt. David remekül focizik és zenei tehetséggel is rendelkezik, sokak szerint fényes karrier áll előtte. 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Madonna (@madonna)

Mercy James

Amikor Madonna megismerte Mercy Jamest, a kislány 4 éves volt, és egyes források szerint maláriában szenvedett. Az örökbefogadással járó ügyintézés meglehetősen hosszúra nyúlt, mert az énekesnő akkor volt válófélben, de végül egyedülállóként is magához vehette a kislányt. Mercy mára 15 éves tinilánnyá cseperedett, a zene és a tánc mellett nagyon érdekli a gasztronómia is, már most otthonosan mozog a konyhában, és főzésben kenterbe veri a felnőtteket.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Madonna (@madonna)

Esther és Stella Mwale

Az ikerlányok érkezésével vált teljessé Madonna gyerekeinek létszáma: miután őket is adoptálta, 6 gyerekes anyukává vált, amit a mai napig sem bánt meg a szülinapos énekesnő. A kislányokkal 2017-ben bővült a család, akárcsak David, ők is Malawiban születtek. Esther és Stella ma már 8 évesek, és remekül érzik magukat Madonna védőszárnyai alatt. Őket is megérintette a zene és a tánc, de ahogy a fenti videóból is kiderül, teniszben is ügyesek – olyannyira, hogy Madonna egyenesen Serena és Venus Williamshez hasonlítja őket!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?