Így élnek ma a szülinapos Michael Jackson gyerekei

2021. augusztus 29.
Jacko ma lenne 63 éves, fájdalmasan fiatal volt, amikor apa nélkül hagyta három gyermekét. Kíváncsi vagy, mi történt a gyerekeivel az elmúlt években?

Amikor 2009-ben Michael Jackson gyógyszer-túladagolás következtében tragikus hirtelenséggel elhunyt, legkisebb gyermeke még csak 7 éves volt. Azóta már ő is nagykorúvá cseperedett, testvérei pedig már felnőttek. Kíváncsiak voltunk, hogy él most Michael Jackson Junior, Paris Jackson és Blanket Jackson, azaz a poplegenda három gyermeke.

Michael Jackson Junior

Jacko legidősebb gyermeke, akinek teljes neve Michael Joseph Jackson Junior, korábban Prince néven vált ismertté. Édesanyja Michael Jackson egykori felesége, Debbie Rowe, aki 1997-ben adott életet a fiúnak Beverly Hillsben. A ma már 24 éves Prince 2015-ben érettségizett le, majd 2019-ben diplomát szerzett a Loyola Marymount Egyetemen Los Angelesben. Egyformán érdekli az újságírás, valamint a filmek és az előadóművészek világa is. Édesapja halála óta több amerikai tévéműsorban is vendégeskedett. Pár hete egy új kiskutyára is szert tett, aki a stílusos Harley nevet kapta, érkezéséről pedig követőinek is részletesen beszámolt az Instagramon.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Prince Jackson (@princejackson)

Már négy éve van együtt szerelmével, Molly Schirmanggel. Évfordulójukat pedig Rómában ünnepelték. „El sem hiszem, hogy már négy éve szerelemben élünk. Melletted felnőttem, és sokat tanultam. Szerencsés vagyok, hogy ennyi kalandot élhettünk át együtt” – írta az évfordulójukon Jacko legidősebb gyermeke.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Prince Jackson (@princejackson) által megosztott bejegyzés

Paris Jackson

Michael Jackson egyetlen lánya 1998-ban született, ő Michael Jackson Junior édestestvére. Miután a popkirály és felesége véget vetettek a kapcsolatuknak, a gyerekek az énekeshez kerültek. Paris szenvedélye a divat és a szórakoztatóipar, a popsztár gyerekei közül minden bizonnyal ő tett szert a legnagyobb hírnévre. Keresett modell, aki nemcsak a jól sikerült fotózások után kerül az újságok címlapjára, hanem azért is, mert többször meggyűlt a baja a drogokkal. A ma már 23 éves lányt nagyon megviselte édesapja elvesztése, mély depresszióba esett és öngyilkosságot is megkísérelt. A páratlan szépségű Paris nagyon kötődik a bátyjához, az Instagramon több közös fotójuk is van a lány számtalan művészi képe mellett.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Évekig volt a párja a zenész, Gabriel Glenn, akivel 2020-ban szakítottak. „Ez a különválás összetörte a szívemet. Soha nem éltem még át hasonlót” – mondta egy tévéműsorban a lány. Hozzátette azt is, hogy soha, senkit nem szeretett ennyire mélyen, mint Gabrielt, éppen ezért volt számára annyira fájdalmas, hogy a férfi becsapta, elárulta.

Paris Jackson és Gabriel Glenn

Paris Jackson és Gabriel Glenn 2019-ben

Blanket Jackson

Michael Jackson gyermekei közül Blanket Jackson a legkisebb, ma azonban már ő is nagykorú. 2002 februárjában született béranyától, és a családtól a Bigi becenevet kapta. Sokan emlékeznek még arra a napra, amikor Jacko kilógatta az ablakon az újszülött Blanketet, aki ma tudatosan kerüli a nyilvánosságot.

Mi lett Michael Jackson gyerekeivel?

Testvéreivel ellentétben Bigi nem köti a kíváncsiskodók orrára, hogy mivel telnek a napjai. Édesapja halála után a nagymamájához, majd Michael Jackson unokatestvéréhez került, akivel igen jó viszonyt ápol. Hogy pontosan mi lesz, ha nagyobbra nő, még nem tudni, a családtagok szerint azonban nem kizárt, hogy az apja nyomdokaiba lép!

Blanket Jackson 2019-ben

 Középen Blanket Jackson 2019-ben

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?