Diane Keaton lesz a jó csaj Justin Bieber új videóklipjében

2021. október 08.
Holnap jelenik meg Justin Bieber legújabb videóklipje, amiben az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő kapta a főszerepet!

2021 már eddig is a váratlan párosok éve volt. Először jött a 19 év után újra egymásra találó Jennifer Lopez és Ben Affleck, de akkor is nagyot nézett a világ, amikor a Blink 182 széttetovált dobosa, Travis Barker és Kourtney Kardashian járni kezdtek. És most itt egy újabb olyan páros, akikre korábban senki nem gondolt volna: Diane Keaton és Justin Bieber.

diane-keaton-justin-bieber

Oké, mindenki megnyugodhat, Bieber továbbra is Hailey Baldwinnal él boldog házasságban – a legújabb, Ghost című számának klipjében viszont nem más kapott főszerepet, mint az Oscar- és Golden Globe-díjas Diane Keaton!

„Álmodom? Hatalmas megtiszteltetés volt Justin Bieberrel és a hihetetlen csapatával dolgozni” – írta a színésznő az Instagramra, miután kiposztolt egy részletet a holnap debütáló klipből.

A rövid videóban Bieber és Keaton ölelkeznek, táncolnak, miközben érződik, hogy valami szomorúság lengi körül a kettejük kapcsolatát. Szerencsére már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, miről is szól pontosan a videóklip.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!