Britney egy kis kiruccanás után újra aktiválta Instagram-fiókját

2021. szeptember 23.
Mindenkit sokkolt és kétségekkel töltött el, amikor Britney Spears az eljegyzése után rögtön törölte Instagram-fiókját. Most megnyugodhatnak a rajongók, az énekesnő visszatért, hogy megosszon néhány képet Sam Asgharival töltött előrehozott nászútjáról.

Két szelfit osztott meg újraaktivált Instagramján Britney Spears, amivel hatalmas megkönnyebbülést okozott rajongóinak, akiket azóta gyötört a kétség, mióta az énekesnő törölte közösségi oldalát, rögtön a Sam Asgharival történt eljegyzése után. Pedig mint látszik, csak egy kis nyaralásra indult a vőlegényével, és talán csak biztosra akart menni, hogy nem vonja el a figyelmét a posztolgatás az előrehozott mézeshetekről. 

britney-spears-instagram

„Néhány kép a hétvégi kiruccanásunkról, amivel az eljegyzésemet ünnepeltem a VŐLEGÉNYEMMEL – írta Britney az Instagramján. – Még most sem hiszem el!” 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Csupán két nappal azután, hogy Sam Asghari feltette a nagy kérdést, Britney úgy döntött, tart egy kis szünetet a közösségi oldalak használatában, hogy rendesen ünnepelhessen. Ám a rajongókat aggodalommal töltötte el a váratlan hallgatás, miután épp a gondnokságának megszüntetéséért folyó harc közepén tart édesapjával az énekesnő. 

„Képtelen vagyok az Instagramtól sokáig távol maradni – nyugtatta meg a visszatérésekor a követőit Britney. Természetesen kétkedők továbbra is akadnak. Vannak, akik arról érdeklődnek a képek alatt, mikor készültek, mivel az eljegyzési fotókon piros tincseket láthattunk az énekesnő hajában, a Palm Springsben készült fotókon pedig teljesen szőke. Mások egyszerűen azt kérték, töltsön még fel képeket, hogy biztosak lehessenek benne, jól van, mert ez így még mindig aggasztó. Britney a hajdilemmát azzal oldotta fel, hogy elmondta: a vörös tincsek csupán póthajból voltak, amiket kiszedett a kiruccanáson hajából. A többieknek pedig csak azt tudja üzeni továbbra is, amit az Instagram-fiókjának befagyasztásakor mondott: nem kell különösebb dolgot mögé képzelni, egy kis szünetet akart tartani.

Forrás: E! Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!