Céltudatos felnőtt nő lett Kelly Osbourne, akit gátlásos dundi kamaszként ismert meg a világ

2021. október 27.
Kelly Osbourne már nem a régi, az ő esetében azonban ez teljes mértékben örömteli hír, ugyanis nem túlzás azt állítani, hogy az életét mentette meg.

A szülinapos Kelly Osbourne teltebb, önbizalomhiányos kamaszként tűnt fel először a képernyőn, később pedig alkohol- és drogfüggősége miatt szóltak róla a hírek. Az élete mára új fordulatot vett: leszámolt káros szenvedélyeivel, és a külseje is akkorát változott, hogy ha nem tudnánk, hogy ő van a képeken, rá sem ismernénk.

Dundi, önbizalomhiányos kamaszból céltudatos felnőtt lett Kelly Osbourne

Az Osbourne család tagjait és hajmeresztő mindennapjait egy tévés valóságshow-ban ismerhettük meg, ahol Kelly cseppet sem zavartatta magát: a kamerák előtt ivott és drogozott, pont úgy, ahogy a családfő, Ozzy Osbourne tette.

Függőségek és rehab

Ahhoz, hogy az 1984-es születésű Kelly idáig jusson, több fronton is komoly erőfeszítésre volt szüksége: hosszan tartó és fájdalmas rehabilitációs programban vett részt, hogy leszámoljon a függőségeivel. Többször is nekifutott, kezdeti próbálkozásai azonban kudarcba fulladtak – összesen hétszer vendégeskedett a rehabon, mire belátta, hogy neki kell kézbe vennie az életét, ha valóban változtatni szeretne a dolgokon. 

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Egy közelmúltban készült interjúban így emlékezett vissza élete zűrős szakaszára: „Sajnos nehéz időszakom volt, nagyon sok barátom vesztette életét a káros szenvedélyek miatt, nekem pedig borzalmas érzés volt búcsút venni tőlük. Hosszú ideig még lelkifurdalást is éreztem amiatt, hogy én itt maradtam, pedig ugyanazt az életmódot folytattuk. Ma már ki merem mondani, hogy 3 éve tiszta vagyok.”

Az újjászületett Osbourne lány a sok sikertelen próbálkozás után jutott arra az elhatározásra, hogy nem akar tovább így élni. Megelégelte, hogy rohamléptekkel csúszott lefelé a lejtőn: „Volt időszak, amikor fekete függönyöket aggattam a szobám ablakára, és nem mozdultam ki onnan. Azt sem tudtam, hogy odakint nappal van-e vagy éjszaka. Egyszer csak belém hasított a gondolat, hogy ha nem változtatok a borzalmas szokásaimon, hamarosan véget ér az életem, erre pedig még nem vagyok felkészülve.”

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Teljes átalakulás

Kelly hosszú időre újra befeküdt egy klinikára, és az ott dolgozó szakemberekre bízta magát. Végre rászánta magát, hogy részt vegyen egy olyan pszichoterápián, ami szembesítette élete fájdalmas részleteivel és rávilágított személyisége árnyoldalaira. „Arra is volt példa, hogy a beszélgetéseink a terapeutámmal 6 óránál is hosszabbra nyúltak naponta. Ez kellett ahhoz, hogy az a nő lehessen belőlem, akivé mára váltam” – idézte fel sorsdöntő időszakáról Kelly.

A belső átalakulás közben a külseje is drasztikusan megváltozott. Több mint 40 kilót fogyott, megváltoztatta öltözködési stílusát, megújította a hajviseletét és a sminkelési szokásait. „Vannak, akik szerint beesett az arcom, de ez cseppet sem zavar, mert a korábbi énemhez képest mostanra sokkal kisimultabb vagyok” – jelentette ki a magabiztos felnőtt nővé érett Kelly, akinek a szeme is egész máshogy csillog, mint amikor megismertük!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?