Elliot Page medencés fotóval ünnepelte átalakulását

2021. május 27.
Elliot Page 2020 decemberében coming outolt, most pedig a nemi megerősítő műtétjén is átesett.

„Egy transz srác első fürdőnadrágja” – ezzel a mondattal osztott meg magáról medencés képet Elliot Page, a 34 éves színész, aki tavaly decemberben coming outolt transzként. Az Esernyő Akadémia, az Eredet és a Juno sztárja idén esett át nemi megerősítő műtétjén, ahol eltávolították mellát, ennek a beavatkozásnak az eredményét mutatta most meg a fotón, ahol mellesleg kockás hasát is megvillantotta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elliotpage

 

Page rengeteg pozitív kommentet kapott a kép alatt: nagyon sokan kiemelték a színész boldog, magabiztos arckifejezését, és számos kommentelő dicsérte „új” külsejét. Az Elliot Page arcáról sugárzó boldogság látványos lenyomata annak, ahogyan a színész beszélt a coming outjáról. Page korábban azt mondta, „Nem is tudom elmondani, mennyire jó érzés, hogy végre elfogadtam magam annyira, hogy merjek valóban önmagam lenni.”

A színész több interjúban is beszélt transzneműségéről, ennek kapcsán azt is többször hangsúlyozta, hogy még mindig nagyon nehéz helyzetben vannak a transznemű emberek, akiknek rengeteg diszkriminációval kell szembenézniük. Ugyanakkor Page azt is megjegyezte, több munkát kap, amióta nyilvánosan vállalta transzneműségét.

Fotó: GettyImages, Instagram

Olvass tovább!