Mi lett velük? A Sakáltanya szerelmespárja akkor és most!

2021. november 06.
A 2000-ben bemutatott film szerelmespárjának a Sakáltanya hozott nagyobb ismertséget, azóta karrierjük és magánéletük is nagyot változott. Nézd meg, hogy festenek most, és tudd meg, hova jutottak!

A Sakáltanya című filmet szinte napra pontosan 21 évvel ezelőtt láthattuk először, ugyanis 2000. október 26-án mutatták be először. A filmbeli szerelmespár tagjai korábban is bontogatták a szárnyaikat színészként, de az igazán nagy áttörést ez a produkció hozta meg számukra. A Violetet alakító Piper Perabo még tavaly is arról fantáziált – és egy interjúban beszélt is róla –, hogy milyen nagyszerű lenne bepillantani a Sakáltanya 2020-as verziójába: „A film mai változata sok tekintetben egészen más lenne, mint az eredeti, hiszen mindannyian rengeteget változtunk azóta. Engem személy szerint nagyon kíváncsivá tesz, milyen lenne az egykori bár napjainkban.”

Mi lett velük? A Sakáltanya szerelmespárja

Piper Perabo, aki Violet Sanford bőrébe bújt

Kevesen tudják, pedig igaz, hogy mielőtt a stábtagok rátaláltak volna Piper Perabora, Violet szerepére felkérték Britney Spearst és Jessica Simpsont is, de végül egyikükkel sem kötöttek szerződést. A Sakáltanya készítői ezt utólag egyáltalán nem bánják, ugyanis amint Piper Perabo megérkezett a válogatásra, tudták, hogy ő lesz a befutó. Az akkor a húszas évei elején járó színésznő számára azért volt különösen testhezálló Violet Sanford szerepe, mert – akárcsak filmbeli karaktere – néhány évvel korábban ő is New Yorkba költözött, abban bízva, hogy valaki felfedezi a tehetségét. A színésznő alakítását a kritikusok is méltatták, a legjobb zenés pillanatért pedig MTV Movie díjat kapott.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Piper Perabo (@piperperabo)

A Sakáltanyát követően több jelentősebb filmes és tévés szerep várt rá, játszott többek között az Egy szoknya, egy szoknya, A barlang és a Looper – A jövő gyilkosa című filmben. Hiába vált ismertté a 2000-ben bemutatott filmben, nem lett válogatós, minden szerepet elvállalt, amit felkínáltak neki. A Kettős ügynök című sorozatban nyújtott teljesítményéért Arany Glóbusz díjra is jelölték. Legutóbb egy amerikai dark fantasy sorozaton dolgozott, ami a Penny Dreadful: City of Angels címet kapta. 2014-ben az új-zélandi rendező-producer, Stephen Kay felesége lett, magánéletüket azonban gondosan óvják a nyilvánosságtól. Néhány évvel ezelőtt egy tüntetésen letartóztatták. A menekültek jogvédelméért a mai napig lelkesen küzd.

Piper Perabo 2020-ban

Piper Perabo 2020-ban

Adam Garcia, akit Kevin O’Donnellként láthattunk

Violet szerelme a Sakáltanyában Kevin O’Donnell, akinek szerepét Adam Garcia formálta meg. A szereplőválogatás vezetője egy tévés produkcióban korábban már együtt dolgozott a helyes ausztrál fiúval, aki teljesen levette a lábáról tehetségével. Amikor a film előkészületeinek során szóba került, hogy ki játszhatná Violet szerelmét, rögtön Garcia jutott eszébe, aki boldogan mondott igent a megkeresésre. Los Angelesbe utazott, és a castingon is meggyőzően teljesített, így rögtön az övé lett a szerep.

Mi lett velük? A Sakáltanya szerelmespárja

Adam Garcia 2020-ban

Kevin karakterének megformálása teljesen felforgatta a színész addigi életét, azóta rengeteg filmben és tévésorozatban szerepelt Amerikában és Ausztráliában egyaránt. Játszott például a Kaptál még egy esélyt, a Fiúk az életemből, az Oscar Wilde szerelmei, valamint az Ásó, kapa, vadkaland című filmben. Legutóbb a Gyilkosság az Orient expresszen című moziban láthattuk. 2015-ben feleségül vette Nathalia Chubint, akivel hosszú ideje alkotott egy párt. Szerelme nem szakmabeli, korábban marketingesként dolgozott, most viszont legfőbb hivatása, hogy két kislányukat és a kisfiukat nevelje.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Adam Garcia (@thatadamgarcia)

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?