Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson ismét összeáll a Harry Potter-évfordulóra

2021. november 19.
Különleges közös munkával készül a Harry Potter 20. évfordulója alkalmából a kultikus filmek három főszereplője. Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson az HBO Max által készített ünnepi visszatekintésben szerepel majd ismét együtt a nyolc film más szereplőivel együtt 2022 januárjában.

Valami igazán varázslatos van kilátásban: Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson először lesz látható újra együtt – a Harry Potter-filmek más szereplőivel együtt – a kultikus franchise 20. évfordulója alkalmából. A visszatekintő különkiadás címe Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba) lesz. A műsor január 1-jén jelenik meg az HBO Maxon. A különleges produkcióval akarnak tisztelegni a varázslat előtt, amit a filmek csodálatos készítői a Warner Bros. londoni stúdiójában két évtizeddel ezelőtt megalkottak.

harry-potter-20-evfordulo

A főszereplő trió mellett megjelenik majd a Harry Potter-különkiadásban Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Jason Isaacs, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Ian Hart is sok más szereplőn kívül.

A legsikeresebb filmsorozat

A Harry Potter és a bölcsek kövét 2001 novemberében mutatták be, és több mint 974 millió dollárt hozott összesen a készítőinek. Ezt Chris Columbus rendezte, aki az HBO különkiadásán is dolgozik. A J.K. Rowling által írt történet mind a nyolc kötetét megfilmesítették, és a filmtörténet legsikeresebb filmsorozata lett. 

Az évfordulós különkiadás a filmek készítésének történetét meséli majd el, teljesen új mélységeket tárva fel interjúkkal és a stábtagok beszélgetéseivel. A színészek az eredeti Roxfort-díszletek között találkoznak, ahol az egész történet elkezdődött 20 évvel ezelőtt. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Emma Watson az Instagramján is megemlékezett a Harry Potterről egy érzelmes posztban. „A Harry Potter volt az otthonom, a családom, a világom, és Hermione (még mindig) a kedvenc kitalált karakterem” – írta a színésznő a régi kép mellé, mely róla és a másik két főszereplőről készült.

Forrás: The Huffington Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!