Emma Watson újrahasznosított ruhában vonult a zöld szőnyegen

2021. október 20.
A Vilmos herceg és Katalin hercegné által alapított, a bolygó védelmét célzó Earthshot Prize díjátadón az egykori Harry Potter-sztár is a meghívottak listáján szerepelt. Emma Watson környezetvédő aktivistaként egy fenntartható szettben lépett a fotósok elé.

A londoni Alexandra Palace-ban tartott esemény során a szervezők arra kérték a meghívottakat, hogy olyan ruhában jelenjenek meg, ami semmilyen formában nem ró terhet a környezetre. A fenntarthatósági vezetőnek választott Emma Watson ennek fényében egy izgalmas ruha-nadrág-bakancs szettben érkezett, amit összesen tíz ruhából készített el az Oxfam. (Az Oxfam egy brit alapítású, 20 független jótékonysági szervezetből álló szövetség, amely a globális szegénység enyhítését tűzte zászlajára. A nonprofit szerveződést még 1942 -ben alapították).

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

5 fotó megtekintése

A herceg és a hercegné újrahasznosított ruhában, elektromos autóval érkezett a helyszínre. Katalin hercegné egy 2011-ben készített Alexander McQuenn estélyit vett fel, amit még a BAFTA-vacsorán viselt, Vilmos herceg pedig egy húszéves nadrágban és egy sötétzöld bársonyzakóban lépett a zöld szőnyegre, amit 2019-ben, a Centrepoint jótékonysági fogadáson viselt.

Az est folyamán – a Shakirával szövetkező – Vilmos herceg komoly szavakkal fordul a közönség felé: „Az emberiség történetének egy nagyon meghatározó időszakában élünk. A következő tíz évben az általunk megtett vagy nem megtett lépések határozzák meg a bolygó következő ezer évének sorsát.”

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!