Julia Roberts férje posztolt 17 éves ikreikről is

2021. november 30.
A napokban ünnepelték 17. születésnapjukat Julia Roberts és férje, Danny Moder ikrei, Hazel and Phinnaeus. A jeles nap alkalmából a büszke apuka fotókat osztott meg az Instagramon a gyerekekről.

Julia Roberts és férje, az operatőr Danny Moder általában távol tartja a gyerekeit a reflektorfénytől. Az ikrek azonban most töltötték be 17. születésnapjukat, és a sztárházaspár megosztott néhány privát fotót a közösségi médián.

julia-roberts-danny-moder-ferj

Az Oscar-díjas színésznő az ikrek, Hazel és Phinnaeus születésnapján csak egy csecsemőkori fotóval köszöntötte a gyerekeit. Unokahúga, Emma Roberts három szívecskével kommentálta az eredetileg a People címlapján megjelent imádnivaló képet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés


A büszke apuka, Danny Moder viszont egy egészen friss fotót posztolt a nagy napon az ikrekről, ezzel köszönte meg, hogy segítették őt az apává válás útján. Hazel már a vörös szőnyegen is megjelent apukája oldalán idén nyáron Cannes-ban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

modermoder (@modermoder) által megosztott bejegyzés

A pár egyébként nyáron ünnepelte a 19. házassági évfordulóját, ami nem kis dolog Hollywoodban. Az ikreken kívül pedig van egy 14 éves fiúk, Henry is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés

 

Fotó: Getty Images, Instagram

Olvass tovább!