Julia Roberts ritkán tesz ilyet: romantikus fotót osztott meg férjéről

2020. július 07.
Tizennyolcadik házassági évfordulójuk olyan szentimentális hangulatba ringatta Julia Roberts-et, hogy olyat tett, amit nagyon ritkán eddig: fotót tett közzé közösségi oldalán férjéről, Daniel Moder operatőrről.

Úgy tűnik, a szerelem még tizennyolc év után is ugyanúgy lángol Julia Roberts és férje, Daniel Moder operatőr között. A színésznő közös képet tett fel Instagramjára a házassági évfordulójuk alkalmából, a fotón pedig épp puszit nyom a kócos hajú férje arcára.

View this post on Instagram

✨18 years✨ #heckyes

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

A rajongók és a barátok nem győztek gratulálni a fotó alatt, amelyhez Roberts csak annyit fűzött: 18 év. 

Julia Roberts és Daniel Moder 2000-ben találkoztak A mexikói című film forgatásán, 2002-ben pedig már össze is házasodtak. Három gyermeket nevelnek, a 15 éves ikreket, Hazelt és Phinnaeust, illetve a 13 éve Henryt.

A pár ritkán jelenik meg együtt a nyilvánosság előtt, leginkább gyermekeik focimeccsein kapják lencsevégre őket a lesifotósok. Ám idén januárban a CORE gálán férjével mutatkozott a vörös szőnyegen Roberts.

„Úgy érzem, szerelem volt első látásra. Földrengésszerű érzés volt, mikor találkoztam Dannyvel – nyilatkozta Roberts megismerkedésükről 2018-ban. – Amikor hozzámentem Dannyhez, akkor döbbentem rá, hogy az életem már sohasem lesz ugyanolyan, a lehető legcsodálatosabb, legleírhatatlanabb módon. Ő igazán, mind a mai napig, eddig a percig a legkedvesebb emberi lény számomra. Sokkal jobban érdekel, amit ő mond, amit ő gondol, mint bárki más. Nagyon szerencsések vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, és jól érezzük magunkat együtt.”

Olvastad már?

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images