Drew Barrymore ezt a fürdőszobatrendet utálja a legjobban

2021. december 17.
Semmivel sem lehet jobban kiborítani Drew Barrymore-t, mint az egyre népszerűbb fürdőszobai trenddel: a dupla mosdókagylóval.

A legtöbb ember számára kifejezetten csábító lehetőség a dupla mosdókagyló, amikor új lakásokat nézeget vagy felújítást tervez a fürdőszobában, hiszen a reggeli készülődésnél, amikor minden perc számít, kifejezetten hasznos, ha nem kell sorban állni a családtagoknak a fogmosáshoz. Nem mindenki rajong azonban ezért a lakberendezési trendért. Drew Barrymore saját bevallása szerint például kifejezetten utálja. 

drew-barrymore-furdoszba

Régi barátjával, Whoopi Goldberggel beszélgetett talk show-jában Drew Barrymore, és megvitatták, hogy mennyire praktikus az, amikor az embernek nincs párkapcsolata. Whoopi Goldbergnek például három házasság után szállóigévé vált az a mondása, hogy „nem akarok senkit a házamba”. Goldberg most azt mondta Barrymore-nak, hogy a párkapcsolat nagyon jó dolog, más embereknek, amivel Drew Barrymore is csak egyetérteni tudott. 

Ekkor hozta fel Goldberg a fürdőszoba problematikáját. „Miért kell elviselnem, hogy valaki bejöjjön a fürdőszobámba, és idegesítsen?” – mondta Goldberg, amire válaszul Barrymore elmondta, hogy semmi sem dühíti jobban, mint a dupla mosdókagyló mozgalom. „Nem akarok dupla mosdókagylót. Egyetlen mosdókagylót akarok! Ha elváltok, mégis mi lesz a második mosdókagylóval? Még csak tárolni sem lehet benne semmit” – vetette fel Barrymore. 

Goldberg azért adott egy tippet Barrymore-nak: „Megmondom, mit lehet vele csinálni. Abban áztathatod a fehérneműdet” – mondta a legendás komika, akinek életvezetési tanácsát észben tarthatjuk arra az esetre, ha egyedül maradnánk a dupla mosdókagylónkkal.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Getty Images

Olvass tovább!