Drew Barrymore a Bridgerton miatt regisztrált az online társkeresőre

2021. január 21.
A Bridgerton senkit sem hagy hidegen, különösen nem Drew Barrymore-t. A színésznő ugyanis a filmsorozat hatására aktiválta újra profilját azokon az online társkereső oldalakon, amelyeknek látogatásával rég felhagyott, vagy éppen már törölte őket.

„A Bridgerton alatt regisztráltam vissza a társkeresőkre. Belém hasított, hogy nem vagyok halott, nem vagyok halott!” – osztotta meg Drew Barrymore a talk show-jában a két főszereplővel, Regé-Jean Page-dzsel és Phoebe Dynevorral, rá milyen hatást gyakorolt az utóbbi hetekben hatalmas népszerűségnek örvendő Netflix-sorozat, a Bridgerton.

drew-barrymore-bridgerton-online-tarskereso

„Nem is sejtettem, milyen nagy hatással lehetünk az emberekre, de megcsináltuk” – válaszolta a titokzatos Simon Bassettet alakító Regé-Jean Page Barrymore-nak, aki hozzátette, hogy ez hatalmas lépés volt számára. 

2020 második felében nyilatkozott úgy a 45 éves színésznő, hogy nem igazán érdekli a randizás, hozzátéve, hogy 2016-ban történt harmadik válását még nem heverte ki. 

Drew Barrymore nem az egyetlen híresség, akire nagy hatást gyakorolt a Bridgerton. A Netflix adatai szerint több mint 63 millió háztartásban nézték meg eddig a sorozatot 2020. december 25. óta. A Variety szerint ez a streamingszolgáltató történetének ötödik legnépszerűbb eredeti sorozata. A Bridgerton producere Shonda Rhimes, az első szezon forgatókönyve pedig Julia Quinn hasonló című regénysorozatának The Duke and I című, legnépszerűbb kötetének adaptációjából készült.

Forrás: Insider
Fotó: Getty Images

Olvastad már?