Miley Cyrus problémamegoldó képességét irigyli a világ

2022. január 04.
Bár úgy kezelnénk 2022 minden előttünk álló nehézségét, ahogy Miley Cyrus tette ruházati balesetével élő, egyenes adásban.

Valószínűleg a kevésbé gyakorlott és kockázatkerülőbb előadók jobban megijedtek volna, ám nem úgy a 29 éves énekesnő. Régi és elátkozott szokás az újévi koncert, melyet az NBC közvetít élőben, és ahol mindig történik valami baleset az előadókkal. 2021-ben Miley Cyrus kapta a lehetőséget, hogy műsorvezető társával, Pete Davidsonnal méltó módon búcsúztassa Miamiban az óévet. Miután az óra éjfélt ütött, elkezdődött Miley Cyrus előadása, melyet legnagyobb slágereivel kezdett. Azaz csak kezdett volna, ám ekkor érte az a ruházati baleset, mely a teljes felső testét fedetlenül hagyta. 

miley-cyrus-ruha-baleset

Miley Cyrus ruhája eleve sem hagyott túl sokat a képzelőerőre. Az ezüst flitteres aprócska top és  miniszoknya azonban úgy döntött, önálló életre kel, amikor a Party In The U.S.A. című bulihimnusz alatt a felső teljesen megadta magát, és néhány ütem kellett, hogy az énekesnő ezt észrevegye. 

Rutinosan kezelte a helyzetet Cyrus: mikor rájött, hogy biztosan nem tudja a helyén tartani felsőjét, hátat fordított a közönségnek félmeztelenül, majd így ment hátra a színpad mögé, a dalt pedig zenekara és a háttérénekesek folytatták. Nagyjából egy refrén után tért vissza, magára kapva egy piros blézert, így fejezte be a számot. 

„Biztos, hogy mindenki engem néz – mondta Miley Cyrus, majd viccelődve hozzátette, hogy: – valószínűleg ez a legtöbbet takaró ruha, amit valaha a színpadon viseltem.” 

„Fontos, hogy mindig rugalmasak legyünk, alkalmazkodjunk a helyzethez akkor is, ha nem kellemes, és hozzuk ki a lehető legjobbat a legrosszabb körülményekből is – tette még hozzá Miley Cyrus. – Vigyük magunkkal ezt az újévbe. Mindannyian megtanultuk, hogyan számítsunk a kiszámíthatatlanra, ahelyett, hogy a problémát néznénk, lássuk a lehetőséget. Mindenkinek egészségben gazdag 2022-t kívánok!”

Forrás: Huffington Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!