Megan Fox eljegyzési gyűrűjében tövisek vannak, hogy ne tudja levenni

2022. január 19.
Machine Gun Kellynek elég bizarr elképzelése van a szerelemről.
megan-fox-machine-gun-kelly

Arról már biztosan hallottál, hogy néhány hete Machine Gun Kelly és Megan Fox eljegyezték egymást. A lánykérésről a színésznő egy konkrét kisfilmet is posztolt Instagramjára.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Megan Fox (@meganfox) által megosztott bejegyzés

„2020 júliusában ültünk ez alatt a fa alatt, és varázslatot kértünk. Elfelejtettük a fájdalmat, amit együtt éltünk át ebben a rövid, őrületes időszakban. Nem tudván, mennyi munkát és áldozatot követel tőlünk ez a kapcsolat, megrészegített bennünket a szerelem. És a karma. Aztán másfél évvel később, miután a poklot is megjártuk együtt, és annyit nevettünk, amennyit nem hittem volna, hogy lehetséges, megkérte a kezemet. És ahogy korábban minden életben, és minden tovább életünkben is, igent mondtam. Aztán ittunk egymás véréből” –  írta a videó mellé Fox.

Nem sokkal később Machine Gun Kelly magáról a gyűrűről is feltöltött egy videót, és a leírásban elárulta, hogy az ékszert Stephen Websterrel együtt tervezte, és az egyik része smaragdból van (ez Megan születési köve), a másik része pedig gyémántból (ez pedig MGK születési köve).

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

the Blonde Don (@machinegunkelly) által megosztott bejegyzés

Ez eddig mind szép és jó, MGK azonban egy Vogue-interjúban a minap egy újabb, sokkal meglepőbb részletet is megosztott a gyűrűről…

„A koncepció az volt, hogy a gyűrű két részből, két külön gyűrűből áll. Amikor együtt vannak, egy mágnes tartja össze őket és szív alakot formálnak. Alatta pedig mágneses tövisszalagok vannak, szóval ha megpróbálja levenni, az fájni fog” – mesélte a zenész, majd hozzátette, hogy azért terveztette így a gyűrűt, mert szerinte a szerelem fájdalommal jár, és ha Fox úgy dönt, nem szereti őt, és levenné a gyűrűt, az még jobban fog fájni.

Valljuk be, ez azért így elsőre egy kicsit toxikusnak tűnik.

Fotó: Getty Images